Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hljeb 1,30 KM, a plata mi 400 KM...
a gdje su protesti???
Koja sigurnost...Žao mi je vas u kojem strahu živite,mogu mislit kad izlazite iz kjuće mislite se hoćete li se živi vratit. Stoga drage Sarajlije bez šljema na glavi,bez pancirke košulje,bez čeličnog oklopa ne izlazite vanka...OPASNO!!!!!
Hajd sve u redu, ali sto protestujete pred katedralom konstantno, nije ni Bog ni sin bozji kriv sto nam je drzava na baterije.
sto ne mogu ovog smeća što ih finansira zapad.samo seru vidi ih n ašta liče švabe bi rekle :penner
bas su simpa je li ovo mozda u sklopu sarajevske zime?
E bas su nama zidovski begovi krivi! Od svega, bas to. Djecace, zar nisi znao da ti je sda postao \"crven\", ne smijete vise to govoriti, premda ne ocekujem ni da priznate KOJI su to begovi krivi.
hhaaaahahahhaha dobar, dobar :D
Sta pricas?! Ovdje vlada demokratija i postivanje slobode misljenja i govora, zar nisi znao, s tim sto postojio i jedna mala i nebitna sitnica o kojoj necemo sada. Koliki je prag te slobode mozes vidjeti sto se ne brisu cak ni najgori f a s i s ti c k i komentari i govor mrznje, u cemu se ovaj portal priblizio raznim udavima, poskocima i slicnim gmizavcima.
idu dvojica Hrvata, jedam Mario a drugi isto ugrožen
Pokret Dosta => SDP = Bagra Što ne protestuju protiv političara odnosno SDP-a koji još nisu u stanju da formiraju vlast??????? da li vam to šta govori...
Koja je ovo neseriozna organizacija i praonica novca, ovaj Pokret \"Dosta\".
PAZI UBLEHA!
K P G S U I O I R Č V S A K N A C A O
Narkomani
GDJE JE ISPARILO 50-TAK I KUSUR KOMENTARA ???
Je li ovo protest protiv direktnog i necuvenog destruktivnog uplitanja stranih sila prije svega desnicarske Njemacke predvodjene ekstremnom demokrscanskom fundamentalistkinjom Angelom Merkel u unutrasnja pitanja u BiH?