Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je to on,ratni profiter ciji fax studiraju najlosiji djaci,oni sto nisu uspjeli poloziti na IB-u pa isli u trgovacku i slicne skole da polazu srednju i onda kod Ganicija na fax,djeca profitera na faxu profitera. I ja nesto da ga zalim,dabogda nikad ne izasao iz zatvora. A sad se sjetili Ilije Jurisica,mamu vam vasu,gdje ste do sad bili,dok covjek trune ,sto se za njega niste borili ko za ovog sandzakliju. Od ove zemlje Ganici uzeo sve sto je mogao,izmislio sitpendije vani da bi njegova kcerkica medju prvima otisla i studirala. A sta je sa nasom djecom koja su odlicni djaci i koja se ne mogu upisati na tzv. prestizne fakkultete?
Ja sa \'kupljenom\' svojom diplomom imam takvu poziciju u firmi, da mnogi (s drugiha fakulteta) zavrse i s karijerom i zivotom a ne dozive ono sto ja dozivih jos sa svojih nepune 23.godine...a da ne pominjem platu, putovanja po Europi i svijetu ... pa neka se neko javi isti... ali ne moze, jer trenutno su svi na kaficama i trac-partijama... A prof.Ganic moze i ostati u zatvoru, ali tu smo MI, koji cemo nastaviti ono sto je on zapoceo... pa buyrum protiv Nas- ZNANJE JE MOĆ! ZNANJE! ZNANJE! ZNANJE! I ja da sam na Vasim mjestima, pljuvala bih svoje roditelje sto me izbacise tako beskorisnu i jadnu...ali zaboga, nismo svi isti! Allahu Ekber!
HASKI TRIBUNAL NIJE PODNIO CAK NI JEDNU JEDINU OPTUZNICU PROTIV POLITICARA IZ BOSANSKOG RATNOG RUKOVODSTVA, JESTE BILO NEKOLIKO OPTUZNICA PROTIV VOJNIKA OD CEGA JE MANJI DIO STVARNO I OSUDJEN, ALI TO GOVORI DA IAKO SU SE VJEROVATNO DESILI NEKI ZLOCINI SA BOSANSKE STRANE, POLITIKA KUJU JE BOSNA VODILA NIJE BILA ZLOCINACKA; ZA RAZLIKU OD SRPSKE CIJE JE KOMPLETNO POLITICKO RUKOVODSTVO OPTUZENO: MILOSEVIC, KARADZIC, KRAJISNIK, PLAVSIC... (ONI KOJI SU DOCEKLAI KRAJ SUDJENJA SU I OSUDJENI KAO KRIVI, NARAVNO) OVO SU CINJANICE KOJE BI BEOGRAD NEKAKO DA PROMIJENI, A U OVOM SLUCAJU UZ POMOC BRITANSKIH OBAVJESTAJACA. MI CEMO IM DOKAZATI DA IM TA SACICA OBAVJESTAJACA KOJA IM POMAZE U LONDONU NARAVNO NIJE DOVOLJNA. PROMIJENIT CEMO TAJ GLUPI BRITANSKI ZAKON A EJUPA VRATITI KUCI DA NASTAVI OMOGUCAVATI VRHUNSKO OBRAZOVANJE I SLJEDECIM GENERACIJAMA BOSANACA.
Po mom dubokom ubjedenju,onaj ko sutra ne izade mora prekosutra da se postidi sam sebe i da se zapita dali stvarno pripada ljudskom rodu....
PriupitaoItao bih Eminu Ganici: KAKAV JE OSJECAJ KADA SI DIJETE R A T N O G Z L O C I N C A KOJI JE KRIV ZA VISE OD STO HILJADA P O G I N U L I H I JE LI VRIJEDILO U B I T I TOLIKE LJUDE DA BI SE BABO \"OBOGATIJO\"? DA ne bi bilo zabune isto pitanje i za SONJU KARADIC-PRDARIC A za ove sa sarajevo-x: SAMO TI SINKO RADI SVOJ POSAO..
PriupitaoItao bih Eminu Ganici: KAKAV JE OSJECAJ KADA SI DIJETE R A T N O G Z L O C I N C A KOJI JE KRIV ZA VISE OD STO HILJADA P O G I N U L I H I JE LI VRIJEDILO U B I T I TOLIKE LJUDE DA BI SE BABO \"OBOGATIJO\"? DA ne bi bilo zabune isto pitanje i za SONJU KARADIC-PRDARIC
iskreno,bruka i sramota o Bosno stidi se kakve potomke imas!!!! nije vise stvar muslimana ni srba,ali bosancu ne valja ono sto je njegovo to je opce poznato,mozemo li ikada da cijenimo nekoga zbog onog sto je postigao?Jedna molba jeste ta da svako da valjani argument zasto ne da ti podrsku ovom covjeku? Zavidnosti i beskorisni vulgarni komentari nisu potrebni nikome,a vrijeme je da se naucite dijalogu! \"Možda je vaša najveća nesreća baš u tome što i ne slutite koliko mržnje ima u vašim ljubavima i zanosima, tradicijama i pobožnostima.“ Ivo Andric ,davno rekao kakva je Bosna!
Kazu dobija podrsku i u zatvoru.jedan mu drzi sagetu glavu dok drugi mu zatvorenik razvaljuje paksu.
Zadnja vijest iz zatvora: Rektor se večeras sageo po sapun.
Hvala vam svima (sa izuzetkom pojedinaca) što ovako lijepo i otvoreno pokazujete koliko ste glupi, zaostali, iskompleksirani, zavidni, a Boga mi i mentalno poremećeni. Sve sam konto ima još nade za ovaj narod i ovu zemlju, ali sada vidim da ovdje žive sve sami mentalni bolesnici. Da vas Srbija zguzi samo biste rekli HVALA VAM LEPO I HOĆEMO JOŠ. Nije ni čudo što je šaka četnika mogla bez imalo problema pobiti i postrijeljati i po više desetina ljudi odjednom, kad su im se sami poturali ko ovce za klanje. Ne možemo se zauzeti za svog sunarodnjaka, lakše nam se priključiti uvredama i pljuvanju nego da čuvamo čast svog naroda. Fuj, gadi mi se što sam Bosanac i Hercegovac! Čak se i Englezi zauzimaju za ono u šta vjeruju, a to je da pomažu braći Srbima. Mi smo obične gliste!
NE MOGU DA VJERUJEM KOLIKO JE OVAJ NAROD ZAVIDAN I BEZOBRAZAN! NE MOGU DA VJERUJEM DA NE VIDE DA JE OVO ATAK NA DRZAVU I SVAKOG POJEDINCA DRZAVE BIH, A NE NA GANICA KAO POJEDINCA. BLATITE SVE SVOJE KOJI ISTA VALJAJU DOK VAM OVI OSTALI SMISLJAJU KLOPKE I KAKO VAM NOZ U LEDJA ZABITI! A VI SVOJE VRIJEME TROSITE NA PRICE O NEKOM LOPOVLUKU. OVDJE SE COVJEKA NE NAPADA ZA KRADJU, KORUPCIJU ISL, OVDJE SE COVJEKA KRIVI ZA ODBRANU NASE DRZAVE, I DOBICETE VIZE JEDNOM A NADAJTE SE DA VAS NECE ZAROBITI NA NEKOJ GRANICI SAMO ZATO STO STE SE BRANILI OD NAPADACA, SAMO ZATO STO STE BILI TU U RATU ILI SAMO ZATO STO IMATE BIH PASOS!! KAKO STE SLIJEPI I PROKLETI, SVE SU VAM KRIVI DRUGI A STA STE VI URADILI DA NESTO POBOLJATE?? NAPILI SE, PROVODILI PO GRADU, LJENCARILI PO KAFAMA ILI STUDIRALI 10 GODINA...??????????????????? PODRSKA BOSNI I HERCEGOVINI PODRSKA PROF. EJUPU GANICU I PORODICI
svi koji dode na ovaj skup su izmanipulisani primitivci , Ejup Ganic je najveci ublehas i lopov sa njim se jedino moze poredit Hasan cengic ili mozda vjecti bosnjo Bicakcic. Covjek kojem nije bilo dosta para koje je pokro u ratu, pa je morao da i danas krade preko svoje privatne skole i da nas sarajevske primitivce uci sat je zapadno obrazovanje za 10 hijljada maraka po godini, stvarajucii tako kvazi-begovske intelektualce koji se jedino mogu zaposliti u sarajevu preko sda- za BIh varijanti.
Dobar je Ganic, ima odvratnog sina al nema veze, zao mi ga je. A sto se tice dobrovoljacke, tacno je da smo tu satrali cetnike i neka smo trebalo smo ih sve pobiti, jer bi se sigurno pripojili cetnickim agresorima na brdima i jos vise nas gadjali.
zavist na tuđi uspjeh,ima li igdje kao na balkanu????ne,nema!
ma najbolje im je komšić željko rekao,kao i obično,bravo zlatni ljiljane naš, dok mi bosanci takvih ljudina imamo ima i nade za nas!!!