Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vrijeme zadnjih izbora bio sam bolestan i nasam mogao otici da glasam. Bilo mi zao sto nisam dao glas DF-u. Poslije izbora vidim da su predlozili Kurtes Predraga za ministra MUP-a KS. Ne mogu da vjerujem svojim ocima. Covjek vozi u pijanom stanju i izaziva saobracajke po Sarajevu a zatim bjezi s mjesta nesrece a ovi ga predlazu za ministra MUP-a. Poslije mi je bas bilo drago sto nisu dobili moj glas. Mislio sam bice nesto od njih a ono....
izadji sad i daj glas za prave ljude i nes se pokajat, ne za ove lazne socijaliste koji su svojim "vladanjem" drzavu bacili 10 godina u nazad, koji sjede na po tri stolice o tvome trosku. za primjer imas ovog pericu, pardom pedju.
za novi stari grad.. za ljepsi centar sarajeva.. za jako novo sarajevo.. za novi grad buducnosti.. za razvoj trnova i hadzica.. siguran izbor za ilijas.. zajedno za ilidzu.. za jos bolju vogoscu.. nastavimo razvoj zajedno.. SDA!! jel gledate vi ovu reklamu skliksa. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
svi ste vi nesvjesno porkockali svoje prilike sdp imao vlast usao u koliciju sa sda jebavali nas 4 godine df dobio jako puno glasova i pljus pa u koaliciju sa sda planski vas sda sve unistio sve d abi doslo do danasnje lopovske koalicije sda i sbb tako da sad pa u buduce tesko koja koalicija ove moze skinuti ljudi su zaposlili uglavnom svoje glasace i niko nece da glasa protiv sebe tako da je sranje na duzi period
Malo su zakasnili... Ali nema veze, nadoći će u vožnji.
đe ste gradžani, ima li kakvog cenzusa, neke foteljice, upravnog odbora?
četir konja debela teram preko Begeja, da s naljubim, haj, bijela lica mladih djevojčica, šalaj! Djetelino, ničeš li? Curo moja, vičeš li? Ne vičem te, haj, da mi dođeš već da šorom prođeš, šalaj! Na Begeju ćuprija malena ko kutija. Tera Lola, haj, četir riđe: ne može da priđe, šalaj!
sastali se sdp i sdp2, sdp3, sdp4
Kasno marko na kosovo stize. Zbog mjerenja ciji je veci, zbog sitnih sujeta jos sitnijih dusa pokopali ste socijaldemokratiju. Da imate imalo obraza svi skupa bi ste dali ostavke. Zbog vas ova nacifashisticka govna dobijaju izbore.
Neka Nikša iznese podatak koliko ima Muslimana, Bosanaca, Roma, Srba i Hrvata u sve četiri stranke. Ako procenat bude >5% dibit će glas.
Dakle, vizija, planiranje, nesebičnost, dosljednost, pravovremenost - 0 bodova.
ma nosite se svi u pm glasam za Damira Niksica .. nebi li istjerao vas iz opstine centar.. prodajte se ko zadnje kurve radi stolica isto ko i nacionalisticke isto mi ga dodje..
@nenadjebivi pa ovco glasaj za svoje iz stada jal SDP jal SDA jal Srpske jal Hrvatske svejedno.. samo u tor sa svim ovcama