Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudijci su pripadnici najviše arapske kaste, ako možete primati prljave Palestince i ostale koji gledaju samo kako bi se uvalili negdje i izvukli lovu što ne bi one bogate koji nude novce? ps:Što se Srbije tiče ne znam, ali u Hrv. oni nisu imali veća ulaganja....
Koji ste vi nezahvalnici. Al kad šehidska od tih istih arapa stigne svaki mjesec, onda je veselje. Pu
Oooooo,daj mi metak da se roknem.U srcu Evrope,u nekadasnjoj najljepsoj drzavi Evrope se obiljezava dan najzaostalije,intelektualno,zemlje.Mila majko sta nam rat uradi,oooooooooooooo,jos sam u soku,strasno.Zbogom moja Jugoslavijo,bila si lijepa,sada se oni koji su se kleli u tebe kunu u razne zapadne imperijaliste,istocne zaostalosti,Rusija,Arabija.Tuga.
Hoćel' biti priče o onih milijardu $ pomoći generalu Sisiju da sruši legitimnog predsjednika dr. Mursija, jel' i to u domenu kulture Jehidijske Arabije?
Link na vijest da je Jehudijska Arabija pomogla u rušenju legitimnog predsjednika Egipta sa milijardu $ pomoći generalu Sisiju i egipatskoj vojnoj hunti www.en.alalam.ir/news/1499780
Kulturni centar????????? Religiozni centar, i molim te Sacire ne mlati praznu slamu. Pametan si covjek i nemoj pricati ono sto i sam znas da nije tako. Saudi Arabija je gradila samo vjerske objekte, nista nije ucinila da bi pomogla BIH privredi.Nekako je lakse sit se moliti bogu, nego na gladan stomak Saudijci imaju ogromno bogastvo koje nisu stekli radom, vec im je to bog dao. Islamu je grehota da komsija i brat musliman bude gladan, a na sta oni trose te silne pare? Luksuz, dekadenciju i raznorazne gluposti.Prihodi od nafte bi mogli da hrane cjeli arapski svijet i da jos ostane.Ali Saudici nisu bas pruzene ruke, jesu ako je u pitanju podanicki odnos prema Americi.
Arapi napolje
a posle obiljezavanja se zaduzuje oruzije i ukrcava na avion za siriju.
Kod nas se obilježavaju razni nacionalni dani drugih država (konkretno mislim na države kao što je Saudijska Arabija), a u Srbiji i Hrvatskoj te iste države grade fakultete, firme, avioindustrije i druge stvari.
...nas i saudoarabijaca 300 milijona :)
Analogija prve klase (Srbi i Rusi) :). A znaš li za onaj vic o zeki ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)