Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se razumijemo nema ovdje finog rjesenja, ovdje ima da se nelegalne kuce oko Sarajeva poruse a drugima naredi da se griju na struju! Naravno ovo je SDA sve zasralla jer je dopustila da se moze graditi bez dozvola. Ili alternativa je da umiremo od rakova....raznih deformacija ....sto bi normalan svijet ispastao radi bezobzirnog seljacine???
seljacku politiku moras ko karcinom prvo zracit da se umanji pa onda iscjeci skroz iz sistema inace te pojede
Ti bi kao i četnici, samo rušio! Imaš li kakvo normalno rješenje fašisto neuračunljiva! Bolesniče!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U Zenici je divan zrak. Zamislite da uz postojece zagadjivace u Sarajevskoj kotlini imate tesku industriju povrsine grada. U Lukavcu je i gore. Tako je i u Kaknju, Ilijasu... Jel ti ljudi nisu bitni pa se ne spominju?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Dajte iste uslove seljacima kao i haustorčadima da se griju na sistem kotlovnica bez naplate priključka 12000 maraka.
ko opet nije bazdario te stanice .mjere kako stignu...
Dajte iste uslove seljacima kao i haustorčadima da se griju na sistem kotlovnica bez naplate priključka 12000 maraka.
Guši nas smog i SDA..
Koji ste vi moroni pricate kao da u sarajevu nije bilo smoga dok nisu dosla nasa braca u grad pa vjerovatno i vi gradjani ili niste bili ovdje prije rata ili niste bili rodjeni fuj ste svi kad ste toliko pametni i fini ostavite automobile i pjeske u grad i na posao pa ces vidjeti rezultat
zato je dino skrsio milione poreskih obveznika da napravi oazu za burzoaziju na bjelasnici
@felichi naredila mu sda zato je i izasao iz iste
Ma pocrkajite šibičari jedni za vas je drzava samo sarajevo, sad se gušite u vlastitome smradu!!
odakle se papak javlja ? sto sibicari majke ti frljave ? jel ti to neko oderao dedu il starog u sarajevu ? hahahha
jedina je pravda sto se sad truju i siromasni i bogati
Na Bjelašnici i Jahorini se ne može disati zbog cijena
Ne znam kakvu reakciju želi da izazove ovaj šupački klix sa ovom informacijom.Sarajevo je uvijek imalo problema sa zagađenim zrakom.
Zasto se ne savjetuju sa Kinom ili Japanom,to su zemlje koje su pravile nemoguce,mozda se mogu montirati 3,4 mega ventilatora na visini najvisocijih zgrada
Jos jedna besana noc za smrada Lukaca! Nasekiro se da nije mogo spavati ! hahaha
abdulah skaka katastrofa .ukinuti ugalj za grijanje kuća pod hitno.mater im .......
OVDJE NE TREBA PAMETOVATI, PRONACI NAJBOLJE TIPOVE U SVIJETU U OVOJ OBLASTI, PAPRENO PLATITI, STUDIJA DA BUDE GOTOVA DO APRILA 2019. GODINE U KOJOJ CE SE TACNO RECI GDJE JE PROBLEM.
A ONDA DRASTICNE ZABRANE SVEGA I SVACEGA. A TO ZNACI, ZABRANA CUMURA, ZABRANA EURO 1 - 4 (4 ZABRANA TAKODJER), ZATAVARANJE CESTE KA ISTOCNOJ BOSNI (SARAJEVO JE SAD TRANZITNA RUTA KA ISTOCNOJ BOSNI), POSRANI GRAS RASFORMIRATI, OSNOVATI NOVO PREDUZECE, GRADITI BICIKLISTICKE STAZE, 10 MARAKA SAT PARKINGA U GRADU, CIJELI CENTAR PRETVORITI U PARKING ZA PLACANJE TAKO DA SE NEMA GDJE PARKIRATI BESPLATNO ITD ITD. IMA MJERA, SAMO TREBA POCETI RADITI.
OSIM TOGA, ZASTO I NE UVESTI DA SE VOZNJA KROZ UZI CENTAR PLACA KAO U LONDONU?