Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciciban
Ciciban
Divne vijesti
Svaka cast nacelnice, velika podrska za vas rad na svim projektima
Tako to rade pravi nacelnici, misle na nasu djecicu, jer zaista su potrebna ova mala igralista da bi djeca bila bezbjedna, a i roditelji s njima.
@fadilaga jao fadilaga... mene je sramota u tvoje ime...
Djecica jedva cekaju zavrsetak radova da bi se igrala, ma superr divne vijesti. bas po ugledu na druge vece evropske gradove, gdje maltene ispred svake zgrade ima igraliste za djecicu.
@mimioro2 hahah SDA starletica mimioro u akciji tipkanja komentara za sendvic, da prezivi dan. E moja SDA seljano, ko vas ne zna...
Jedno veliko bravo za Opcinu Centar.
Bas lijepo za procitati, a i vidjeti kad prodjemo pored nasih zgrada da imamo igralista za djecicu.
Na ovako lijepe vijesti pogotovu kad su u pitanju djeca, neko se nadje da negativno komentarise, neko mora biti nuzno zlo. A opcini centar svaka cast na radu.
Pravi način brige za naše najmlađe da im se omogući sigurna igra
Sva naselja trebaju imati prostor i inventar za djecu, Općina radi pravu stvar
Svaka manja stambena zona treba da ima igraliste. Djeca i previse vremena provode gledajuci tv ili sa mobitelom u rukama. Drago mi je kada svaki put vidim da se izgradi neko novo igraliste.
Sigurna igralista za djecu. Mjesto gdje mogu provoditi svoje slobodno vrijeme, uzivati u igri sa svojim vrsnjacima.
Odlicna stvar za malisane.
Uvijek sam za izgradnju ovakvih igralista koja ce djecu izvuci iz njihovih domova i gdje ce sto manje vremena provoditi pored mobilnih uredjaja.