Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Beogradu na aerodromu citam sad opsadno stanje.Kao da isporucuju EL Chapu😀
Sine,ne zajeb... se.Ovo kada vidis Izgleda ko da se kruha ne zna najesti a sve uvezano.Kada je mafijati svi su zajedno a kada treba u cuzu onda idu samo sporedni.Pade prvi Rasta pa dodjose do ovog pa do Keljmendi pa Nevolja.
Ma ovo treba odstrijeliti kao bolesnu divljac. Citava drzava se "o jadu zabavila" zbog bolesne kretencine.
od Orasija pa do Foce sve su pune elezove skoce,kada dodje darko nas ima da mu pravimo paprikas,Djordje ,Zika.Laki,Mili,Cane ,Hera,Serak i drugi pokrili su sve zatvore,nema ti mjesta pi...copevac i smekercino,pjevac,kako ga zovu u podzemlju..krio se vazda iza skuta uniforme,pjevao gdje moro i gdje nije,odlezao vec 7 godina u srbiji a ovde nece biti teska robija nego robijas znato nas pjevac zato mu je pozlilo a tek ce
da ti pozlije,jedna tvoja dobra ruka ckapi velika kao i ti >D.P je vec pobjegao ali ti si doso i dolijao sad ces da napaltis sve sto si djecu nam trovao horkanom ,mislio si nece vucko i hrkalovicka i slina da te izda ha,eee pa zahebo si se ,sta bi s vojnikom jel konta da se sakriooo,e pa nije i on ce da robija.svestan si ti sta te ceka zato ti je pozlilo mislio si u dom zdravlja nema toga ovde kako su nasa braca izvrtala od prljavog i ti ces tak
20 godina ti ne gine za sve sto si uradio,od ubistava (vlahe koje si pobio po rs boli nas patka) nase djece heroinom kojim si slao svom drugu bejbiciiiii a on dalje slao,zika i zdrale u vojkovicima,laki u orasiju,u mostaru Mali,u Zenici ih 5 ima,jedino ti je resenje CZ tj.rupa u CZ do kraja kazne a ti znas da je godina u CZ-u ko 5 u nicaze..ali sta ces nema hrkalovicke vise cinkanje ne pomaze vise..sad cemo ti hebati kevuuu i svecu o da bas takve volim ja
ma sta glumite sta glumite nije pablo..hebo vas ckapi elez,poznati smeker i cinkaros,nikada taj nije imo m..da sam da ide na nekoga ,to svako zna ko iole poznaje podzemlje regiona,krio se uvijek iza skuta inspektora prodanih kojima je cinkao sve od kuma,kud ces dalje kad je kuma cinko..mislio vucko ce ga sacuvati..
Zna se kako kriminalci dolaze u Sarajevo kao Vucic i doDIK.
Znate li vi da svaki zatvorenik kosta svako drustvo silne pare! Koji ce nam q ra c srBska mafija, neka ga procesuiraju i stave u zatvor u Srbiji, svakako ima srBski pasos! Od je ba us!
Slijeće za 15 sekundi. ;)
Trosak je njega hraniti i cuvati .Daj GENERALA DUKICA BOSANSKE BUDALE GA PUSTILE NA LIJECENJE.
Komotno su ga moli taksijem prevuc ne razumijem ovaj cirkus silni
Kakav god bio kriminalaci iako znamo šta je radio, ako bi se desilo da otkrije imena ubica odmah covjeku dati drugi identitet i drugo mjesto boravka i druge pogodnosti što se mene tice jer i u slucaju Turkovic mnogi su svjedoci učestvovali u krivicnim djelima ali su odavanjem imena dobili drugi identitet.Nadam se da ce tuzilaštvo odradit ovo brzo i da ce odgovorni biti lišeni slobode i da porodice konačno nađu smiraj.
Jesi normalan,u pitanju je višestruki ubica.
Ciganluka🙈 Braco mila! Sad njemu kao lose i povraca! Premjestanje na daljno odgodjeno.
Trebao ga je Vučić juče zajedno s vakcinama isporučiti...
Kod nas je vrlo moguce da za koju godinu ovaj bude u poslanickoj klupi ipsred neke stranke
A ruta i put droge kroz Evropu ide uzduz i poprijeko od Albanije pa do Slovenije....Dajte one korumpirane u Lukama Koper,Portoroz,Piran...Ovo nije nista...
Koja maškarada oko isporuke ovog kriminalca glumca, Darka Eleza. Pun grad sakrivenih isilovaca koji su pristigli sa ilegalnim migrantima.
ze...