Komentari (407)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
omladina ne radi , dajte nesto rijesite po tom pitanju
Ako Srbi i Srbija nije kriva za genocid, zasto se ovoliko bune i blokiraju sve sto mogu samo da ne dodje do revizije tuzbe. Ako nisu krivi dokazite da niste krivi i budite rahat.
Pa već je bilo jedno suđenje
@Pedja123 jeste a sto se bojite revizije ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U vreme kad se tramp i putin približavaju u svojim stavovima,očekivati da će neko podržati reviziju pokrenutu od muslimanske strane protiv pravoslavne srbije,u trenutku borbe protiv islamskog fundamentalizma,je krajnje neozbiljno i neodgovorno.
Kako su bošnjaci nivni,i bez revizije vas srbi i hrvati blokiraju,srbi će napustiti institucije,hrvati jedva dočekati i videti šansu u trećem entitetu,neće se moći sprovoditi zakoni i donositi odluke, dodik će ojačati,sve ide na ruku srbima i hrvatima,samo se bosnjaci nadaju reviziji koju je evropa već proglasila neuspešnom,zašto bošnjaci ne skupe hrabrosti,najvise su stradali,najviše golgote prosli,zašto ne skinu jaram sa vrata,i pokusaju da osvoje rs,nije to velika teritorija
Je li ovo Vucic poslao Radoncica da snima? I ovaj Nihad Alickovic, postovanje za ono sto radi ali ne bi ovakvi ljudi smjeli biti na ovakvim sastancima. Jednostavno treba drzati do nivoa.
Svi smo mi ispastali i ispastamo zbog tih svrba i milosevica ubijanje, protjerivanje da ne nabrajam dalje, posljedice su ogromne ne samo za BiH-a nego cijelu bivsu yugu. Za sve to mora da odgovara onaj ko je uzeo oruzje u ruke (svrbi i njihova jna) i nahuskao narod (milosevic i sanu) da krene na druge narode i republike..
Bakir i ostala bratija hoće reći da će narodi u bih živjeti bolje i biti zadovoljni ako tuže srbiju... neće biti bolje, nije narodu problem srbija narodu ste vi problem, vi na vlasti bando lopovska
G.Komšić pokazujete svoj osebujan kukavičluk ! Istina je da g. Izetbegović ima stav i mišljenje! Svaka čast i na potezu da čuje i druge...vas npr. A vi ? Znate da je g. Izetbegović u pravu a VI pak birate i ostajete tetkica koja će mahalati. Pobogu gdje vam je političko promišljanje.. piše se historija....i napokon gdje vam je ljubav prema svim izginulim -protjeranim-uništenim porodicama ... BiH ???
vidi Borisa (Sefera) sto je malog poveo na koncert
Kad vidim ove kvazi "politicare" i kad mi neko kaze da ce bit bolje,hoce al malo prekosutra... Majko draga vidi ti njih,ni frtalj od covjeka,sljam zivi!
sto bi rekli prodajete muda za bubrege
E ovo će biti ispit sposobnosti ovdašnjih probosanskih političara. Padnete li na ovom ispitu sve žrtve 92-95 će biti uzaludne.
SMRDONJE NA APARATIMA, MATER VAM GENOCIDNU
a jesti ti dobro odgovara taj nik
Govnar kirbas nosi na reveru srebrenicki cvijet,a njegov babo izdao Srebrenicu..
Njemačka je velesila, priznala je zločine, sankcionisala, osudila i na kraju prosperirala...
Revizija tuzbe se mora pokrenuti zbog nase buducnosti i buducnosti nase djece. Pozitivan odgovor na tuzbu, te eventualno donosenje presude u korist BiH ce najvjerovatnije preduprijediti buduce ekscesne situacije kao sto su otcjepljenje zbog cega cetnici zajedno sa ustasama nastoje zustaviti ovaj proces.
Stravicna je cinjenica da je Hrvatska preko Covica i sama nastojala zaustaviti ovu uslovno receno preventivnu akciju BiH drzave – cime je Zagreb iznova potvrdio da od prisvajanja dijela BiH teritorija nikada nije odustao. Konacno, u cijeloj ovoj situaciji ovaj nazovi “prijatelj” BiH drzave se ponasao daleko sramnije i necasnije i od samog Beograda – ako je Beograd Sarajevu bio vuk, onda mu je Zagreb bio hijena ili kakav slican lesinar. Sramno.
@Janje001, trebali su ti bulu izbjeglu jeb@t u hrvatskoj dok si ubijo hrvate u bih, a sve vam pipe zavrnuti da pocrkate stoko nezahvalna, zahvaliti hrvatima možete što vas je toliko ostalo.
Hahha Opet ćete izduvati :) Al dobro, bar smo provalili da se Bosnjo isključivo lozi na 'kako pokazati zlom Srbinu' nego na to da sebi život napravi boljim. O marvo glupava!
LOL pa naučili od vas. Vi ste ti koji inat tjerate sa 9. januarom, referendumima i ostalim srbovanjem, a hljeba nemate da jedete.