Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenulo je opet narode…cuvajte sebe i najbliže
Pa testirano duplo nego jucer. Jesi mi pametan.
SamoLegalno Nece se prijaviti na testiranje onaj ko nema simptoma. Znaci po tvom ako bi sad testirali 3 miliona ljudi, bilo bi 250-300 hiljada pozitivnih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Sarajevu sinoć zemljotres a niko ne piše o tom ništa. Je li opet misteriozni potres što rovite nešta ispod grada. Hoće li iko pokušati istražiti tu misteriju. Ili je to neka tajna.
Osjetio se bgm
Nije ovo prvi potres u Sarajevu koji nigdje nije zabilježen u sezmološkom zavodu. A zdrmalo zgradu dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SMRDI- FORTO i ČERKEZ. 187
Koliko se zatucana vlast brine o narodu pokazuju svaki dan
E ovo je sad posljedica Bajramskih druzenja, Dzamija itd. Nadajmo se da će ostati na ovom i da ce manje ljudi umirati
TREBA NEKAD I VIJEST PROČITATI A NE NASLOV SAMO 😑 Od pomenutog broja novozaraženih, njih 26, odnosno 74,28 posto, pripada porodičnim klasterima ili kontaktima s ranije zaraženim osobama, zbog čega su u samoizolaciji od ranije.
https://en-volve.com/2021/05/08/57-top-scientists-and-doctors-release-shocking-study-on-covid-vaccines-and-demand-immediate-stop-to-all-vaccinations/
5% je konstanto.
Nabavljenih vakcina preko direktnih proizvođača velika 0...pa vi kontajte ko je kriv.
post Bajramski
Ček, nije to samo tako, treba malo da se zalaufa.... tamo pred ljeto. Mjesec dana.
prolazi nam vrijeme, opet se u novembru biti haos
Bit će znatno prije.
SIPA počela akciju da vata ove što vrijeđaju u komentarima. Buljevar priveden u Srbiji po nalogu SIPE. Sad je su redu oni što javno podrzavaju uzp i vrijeđaju. Ima neki Davor Igor Anto. Ivan. Bogu fala da neko stane u kraj ovom vrijeđanju i širenju netrpeljivosti i mržnje.