Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i ovaj carlo nero antibošnjak, jel tako sda-ovci?
Nisam gledala film, a interesu je me, da li su prikazani experti iz EU koji su napravili plan i dali uputstva za takvu privatizaciju. Ne bi me začucdilo da su oni organizovali one nerede od 07. februara samo da bi snimili film.
Veoma je moguće da si u pravu. Ponekad imam osjećaj da međunarodna zahednica provodi neki socijalni i psihološki eksperimenti nad stanovništvom.
Pred Novu godinu 2014 u britanskom The Economics-u je objavljeno da se u BiH očekuju veliki nemiri, uvjetovani demografskom, socijalnom, ekonomskom i nacionalnom strukturom. Napisano je da je samo potreban povod.... i eto nešto se iniciralo i "po Fedracije ustade"...