Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je bravo sve mora biti transparentno. Ovako i budžet na nivou FBiH po svim ministarstvima bi trebao biti javno dostupan putem web stranica, pa da mi porezni obveznici možemo ući i pogledati ko koliko i kako troši naše pare
I sta ces s tim, udjes i pogledas da neki debil kojeg znas da je primljen preko stele prima 2 milje platu... i stas mu, i dalje ce biti tu, primati platu, trosice se pare i to je to.
Koji registar kad su uslove konkursa postavili da one koje su stelom zaposljavali imaju prednost od ovih na birou. Bodovanjem su ove jadnike sa biroa vjecno zakucali da nikad posao ne nadju, jos se prosipa suplja da djeca boraca, invalida imaju prednost, kako kad to najmanje bodujete?!!! Sad ti objavljuj sta hoces, svi su svoje zaposlili!! Hvala vlasti koja je to uradila a nicija nije do zore.
Svaka cast, sve na sunce pred izbore!
Mamu vam lipovsku, svi ste zajedno u talu. Sto niste sad reagovali na lopovluk i zaposljavanja u skolama i konkurse koji nemaju veze s mozgom. Mrs stoko!
Mamu vam lopovsku svi ste zajedno u talu! Sibe stoko!
Dovoljno je provjeriti podatak i statisticki prikazati koliko su bodova dobili prvoplasirani kandidati na konkursima. Broj bodova je između 99 i 100%. Treba li biti posebno pametan i izvuci zakljucak?
Svaki konkurs u državnim institucijama od 1996 godine je naštiman, niko do sada nije procesuiran...
Ubleha...
sit gladnom ne vjeruje
Erdogan Kafedzic
Romska faca. Pa dobro moraju biti i Sejdici zastupljeni
Bude li BiH dio otvorenog balkana oni će uskoro i morati ljudima u javnom sektoru dati otkaze jer neće imati novca da ih plate.
Joj jos jedan “nastavnik gizickog” ovj Erduan i on da pravi registre???Pa stvarno ljudi ova Trojka uneredila Sarajevo
Mislio sam da ce trojka raditi postenije sto se tice konkurasa i prijema regularnosti kandidata , i vase komisije rade tako da je vec nastimano unaprijed ko da dobije taj posao za koji je izdat konkursni oglas ! Tu ste isti kao i SDA sto je radila
Uglavnom, trebate loviti Konakovica u cije vrijeme se dogadalo najvise kriminala dok je isti bio Premijer KS. Sve je vrlo jednostavno. Dino je organizator korumpiranog sistema.
Bravo!
Dobijete pitanja odgovorite na sva tačno ali imate i intervju. Dovoljno je da kandidatu daju četvrtinu boda on ima prednost nema veze što imate 15 gidina staža više od tog kandidata. Ili dođe neko dibija sva pitanja unaprijed i završi sve za 3 minuta. Naša posla. A najgore je od svega kada bez konkursa dovedu nestručno lice na super radno mjesto. Ma kod nas sve može
Dobijete pitanja