Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mister Septum prvo se samoreklamira i lobira da kao privatnik uskoči na Fondovski financiranu IVF procedur, sada se reklamira za nešto drugo a budžetlije mu pušu u ledja umjesto da prodrmaju Seku i ostale uhljebljene \"konzervativce\" u javnom zdravstvu
Nece puno .Dogovoricemo se , da te prije svi iz.h.e.b.emo ,pa ce onda leci novi .Ne brini nista se poznat` nece !
Ja bih svoju ,,kilometrazu``izbrisala . Koliko ce kostati novi himen ?
Statisticki vise obolijevaju stari ,siromasni , gladni . Bogati ce ici ,,vani`` na lijecenje i pretrage .Od cega ce ta klinika profitirati ?!
mogu li se septumi raditi ovom metodom?
Politicari ,,pozdravljaju``i od toga dalje nista ! Evidentno je da se i u zdravstvu drustvo cijepa na bogate i siromasne po uzoru na ,,razvijene `` zapadne zemlje i njihov uzor Ameriku .
jel mehmedbasicu jel ti ikad izdajes nalaz il samo uzimas pare....lopov !
smijesno, strohani predstavljaju...hahah
ja kad bi se zvao fikret ja ne bi smio izači iz kuče
pa nije valjada da u sarajvu pušćate muškinje da vam pregledava hanume? bogami kod nas bihsmo mu i noge polomli i ruke odkinuli, pa zar neima te žemski hečima?
i hoce jos pare od fondova.. svasta
u razumljivom objasnjenju : PICKO-SUNET-HIRURGIJA!E svasta i kao \"objasnjenja\"!!