Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako možemo svi zajedno u Njemačkoj raditi i družiti i pomagati se zajedno, onda možemo i u Bosni i Hercegovini, i samim tim dobijamo win win situaciju sa obe strane, plus bezvizni režim koji će vjerujem učiniti da niko ne ostane ovde, na sreću ili na žalost, ne znam. Ali ako je to sudbina ove zemlje onda neka bude tako. Uglavnom za Evropu i modernizaciju i civilizaciju, a ne za pećinske ljude!
Vjeruj SDA, kakva god da je, bi pristala na normalno gradjansko uredjenje. Problem su Srbski i hrvatski nacionalni torovi...gdje promjena nema ili su jaaaaaakkoooooo spore.
Ovo je prava prilika za brzi pristup eu i nato, nasi politicari trebaju iskoristiti ovu priliku sto prije.
Amra Sabic-el Rayyes vole te Bosanci i Hercegovci. Ponosni smo na tebe.Bosnia forever. 🇧🇦💕💪
Ispada da su samo Bošnjaci potpisali.
Sto makar onaj Vukanovic ne dodje da potpise??? Samo pogledati geometriju i tako napraviti uredjenje. Trokut u sredini i tri regije/kantona...kako hoces koje gravitiraju komsijama. Istok, Sjever i Zapad. Jedan coJk jedan glas. Uzeti prijedlog NSa za osnovu.
We have potential, lets join EU and NATO together with help of God
Vladajuci momci na Apartima,Elmeee mi
SDA i HDZ nema na listi potpisnika :)
Sad il nikad iskoristit gungulu
Ma i EU je korumpirana kao da je ona cistina izuzmi njemacku Eu se raspada fakticki licno podrzavam eu i nato put ali mislim da to nece nista ohacati zivot barem ne moramo kao u austriji platiti kaznu ako se ne valcinisemo
Svaka čast! Idemo zajedno u stoljeća mira i prosperiteta! 🇧🇦❤️🇧🇦
Svi ljudi u BiH zasluzuju bolje danas i sutra.Bravo.
Dobra inicijativa,u pravo vrijeme
Ovi se igraju vlasti, za predstavljanje Države treba prikupiti što više glasova na izborima i onda možete govoriti u ime naroda i predstavljati Državu...
Haman da su još uvijek na windows XP u pozadini
Država građana, uz puno poštovanje i zaštitu pojedinca, njegovog identiteta, njegovog imena, jezika, kulture, boje kože, spola, političkog opredjeljenja, etničke pripadnosti i svih drugih ljudskih prava zagarantovanih europskim konvencijama o ljudskim pravima!!! Samo taj princip! ;)