Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je nasilja na stanovnistvo BIH! Sretan dan Drzavnosti!
kakva je ovo relativizacija sad?
Feministice su bas bolesne
Feministicka propaganda. Cuj 39 zena ubijeno od 2019 do 2021 kao da je jedini razlog zašto te neko ubije, zato što si zena. Nasilje nad bilo kim ne podrzavam ali ovo je šuplja priča.
Danas je Medjunarodni dan borbe protiv nasilja nad zenama a ne nekakav dan "drzavnosti"...
Mogli ste neki drugi dan tzv cure
treba pucat u cipele
Femicid hahahahahahahahaahha
HHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAH
Za svaku tu crvenu cipelu treba svezati dva para muskih papuca, da se papucari ne uvrijede. Zensko nasilje je kroz feminizam postalo 100 puta perfidnije i podlije i taj famozniu feminizam je utkan u danasnje ponasanje neostvarenih zenskih glupaca, koje kontaju da ce se izboriti za velika prava zrtvujuci vlastitu porodicu i kucni mir zarad nekog svog statusa, koji na vjekovno patrijarhalnom Balkanu nikad nece postati trend.
Znatel vi zene koje je nasilje kad meni zena kaze, prebaci sa arene sport na ambasadorovu kci?
ja bi mu ruko odsjeko ko na zenu ruku digne
Bravo!!
Nek mi pokazu bar jednu zenu koja je na bilo koji nacin osudjena za nasilje i maltretiranje nad muskarcom. Malo reciprociteta molim
Dok su žene bile žene a muškarci bili muškarci bilo je sve ok i rado se sjećamo tih vremena. Sada žene žele da su muškarci, a muškarci su postali tetke i time su ugrožena prava žena i muškaraca. Pa razvoda brakova nije bilo nikada više.
I da zene prestanu bacati novorođenčad u kontejnere
Da nema nasilja ne bi se mogla postaviti ova instalacija.
Dosta je nasilja nad muškarcima od strane žena
SVE SAMA KALASTURA VJERUJE I PODRŽAVA OVO, A RAZVELA SE 13 PUTA, SAD SE FARBA U ROZO