Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, žene umiru od raka grlica materice i raka dojke iako su te bolesti ako se otkriju u ranoj fazi potpuno izlijecive. Što je najgore mlade majke, jer ne mogu doći na red za pregled u tromom i propalom zdravstvenom sistemu. Mlade žene trebaju da imaju prednost za ove preglede i poseban sistem pregleda.
Ovo bi trebalo biti normalno i DZ ima kapacitet da obavlja ginekoloske preglede. Problem je taj sto Vranic hoce privatnicima da namakne lovu,odnosno sponzorima stranke. Atrium nema kako treba radiologa. Dobro sto slikati a ko ce procjeniti?
trebamo davati lovu javnom zdravstvu od kojeg malo ko koristi ima. Medicinske sestre dvoje godine strajkovale pored tako dobrih uslova, vraćale narod s narucenih pregleda. Sve to treba privatizirati osim urgentne zaštite.
Ni jedan sektor nije unaprijedjen sa privatnim sektorom tako ni zdravstvo. Hoce slikati ali nece zarezati.znaju oni dobro razliku. CT bubrega je jedno,CT bubrega s kontrastom drugo.da ne kazem teze bolesti.odmah salju od sebe svi privatnici od reda.skinuti mladez jedno,a onaj gdje je tumor e to nece bas.ili ce ga skinuti,uzeti lovu i poslati od sebe.a da treba privatizirati,treba ali sve uz strogu kontrolu i zahtjeve.
Čuj birat će nasumično kao da je loto.Ništa vi nećete birati nasumično nego ste već odredili ko će na pregled.Ljudi obolijevaju samo zato jer na preglede čekaju po godinu dana,jer uvijek ima neko ko se pogura preko stranke.Vratilo vam se ko bumerang sve što radite ljudima.
Privatne klinke.
sa slike 2 pregledam besplatno
Svaka cast. Redovno raditi napipavanje dojke i ici godinje kod ginekologa. Muskarci isto trebaju raditi pregled testisa. Tako iednostavni zahvati a tako spasonosni.
Mene noga boli, isijas izgleda, ne znam sta je dobro za to.
nešto pozitivno da rade.