Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neznam zašta im treba "prvi dio dana" kad su izabrali još prije mjesec dana
slabo je to,slabo nemogu oni glumit ni u indiskoj seriji
Ne bira se samo predsjednik stranke na Kongresu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dodik naredio da moraju glasati dizanjem 3 prsta, inače neće priznati rezultate. I za odmazdu će privesti 50 povratnika.
cuj u Zetri...pa Zorica pjeva preko sutra
bice gusto bas me zanima ko je vise kupio glasova
TRUST MOZGOVA! Nedaj Boze da ovde rokne bomba bio bi to bezpovratan gubitak za napacene bosnjake
eki sestrinskih stranaka......a koje li su to sem HDZ i SNSDa :):)
kad malo prosaltam slike i vidim ove face, zgrozim se.... pa vidite li vi za koga ste glasali???
Ja papanskih faca.
Zemlju nam vodi stranka bez vizije, bez pragmatizma i losom idejom za buducnost
Sebija sinoć pravila kolače.Eto nako.....
Ovi opet nešto obećavaju, :)))) Pa do kada će obećavati uprazno? _"11:39 Generalni sekretar SDA Amir Zukić održao je kratku konferenciju za novinare na kojoj je rekao da se na Kongresu usvaja 12 rezolucija koje su osnovni dokumenta „koji će dati jasne naznake i putokaz kadrovima SDA da ostvare politike u vlasti gdje obnašaju svoje funkcije“ - Kod razgovora kod formrianja vlasti te smo dokumente ponudili kolegama s kojima obnašamo vlasti . Trudit ćemo im objasniti da su ovi dokumenti neophodni kako bi se u ovoj zemlji živjelo bolje. SDA zagovara cjelovitu ustavnu reformu da bi država bila efikasnija – kazao je on. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/179683/uzivo-kongres-sda-cilj-je-cjelovita-ustavna-reforma#sthash.W716p03t.dpuf A ko da živi bolje, zukiću?
Ima li kakav Mevlid da ih malo zarafala?
riđo otpada prvi put nadam se da će mu ovaj danas kongres biti poćetak njegovog kraja
Pola ove bagre treba pohapsiti uništili su sve ono što smo mi u ratu sačuvali,Bakir je zlo,sve sami dupel..ci i licemjeri.Jadna je ova nacionalna demokatija
Sve nove face na kongresu.
na svjetskom nivou, nema šta, ispoštovane su sve demokratske norme, svaka čast. moj favorit je šemsudin, ali svejedno, koga god da izabere najveća politička partija bošnjaka, moj je predsjednik. nemam problem sa tim, i niko nebi trebao imati, demokratija je demokratija.
Na prvoj slici dva Kakanjca ljudi em' sto im grad napreduje em' sto pokupise sve direktorske pozicije u Bosni, treba se selit' u Kakanj.
Od ovog desnog Kakanj ima dosta, od ovog lijevog Kakanjci. If u know what I mean ;)
S retardima kao sto si ti nema smisla ulaziti u raspravu. Pozdrav ;)