Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojin vodi sa 73 glasa
Dobija Komšić i u RS-u
Ne volim ga al vjerujem da je pobjedio. Njima je najvise bitno ko najviše srbuje, a Dodiku nema ravnog u tom.
trivicka je vise zaostgala za dodikom on je za nju svjestski covjek..e sad mos mislit kakvi su glasaci
treba kontrolist i nevazece i tu ima pronaci vaznih informacija i odmah diskvalifikovati onoga u cije ime su ponistavani listici..navijam da Vojim pobijedi
a sta ako Mijatovic bude pobjednik
Respiratori povoljno: https://www.oxygentimes.com/oxygen-concentrator/inogen-one-g5
Pravda za Mileta ova mala je gora i od radovana i ratka zajedno.Mile je jedini politicar koji je priznao genocid i rekao da su radovan i ratko zlocinci.
Rezultati ce biti isti. Listici su poderani, zamjwnjwni, vrwcw zamjwnjwne. Izbore treba ponoviti.
Primitivizam. Mogu brojati opet i opet i svaki put ce dobiti razlicito. Znaci... glupo da gluplje ne moze biti. CIK paraziti ne rade nista 30 godina!
nije važno ko glasa, važno je ko broji
Dzikani ne peru phakaš , krezavi , smrde i oni hoce svoju drzavu … nabhijem dzikane na velikog Bosnjackog phitona
A zasto brojanje?Znaci neko glasao za Trivic,upisan jos jedan krizic i umjesto glasa za nju listic proglasen nevazecim. Treba ponoviti komplet glasanje za RS.
Ne treba nam Turska ili Rusija. Trebaju nam naši ljudi da se opamete i da gledamo na sebe. Ovi pojedinci što vrište protiv cjelovitosti BH ili genocidmom RS, podižu tenzije, traže da se jedni te isti biraju. I sada budite iskreni: niti se RS odcijepio niti je nestao. Dokle ćemo ovako? Dok drugi napreduju, nas neće biti na mapi, ni jednih ni drugih. Dugovali bi sa svima, samo sa svojima ne bi.
nije bitno. Nemam ja sta da se opametim. Mnogi bi voljeli da Bosne nema i ti tu ne mozes nista promijeniti.Ili je ima ili nema, nema treceg. Sta da se dogovorimo?.Da je malo ima a malo nema?
Dodo vrišti!
ovi brojači nisu legalni rade na crno nisu prijavljeni i nije plaćen porez, molim inpekciju rada da ogradi prostor i napiše kazne za radnike na crno
Ако су они нелегално ту, онда ни бројање није легално. То је као да си са улице довео руљу и дао им листиће да броје.
Ja mislim da ih treba malo podmazat pa da Bakir bude predsjednik RSa, mada kad malo razmislim ona budala Dodik je najbolji za to poziciju, shebaci ih do kraja
Šmit da je zaista htio promjene uveo bi elektronsko glasanje čime bi se spriječile ovakve stvari,nikad ovdje nikome neće biti bolje sem lopovima na vlasti,za koju godinu će im glasati uvozna radna snaga iz Bangladeša,Pakistana itd...
Jel poceo Borenovic da slavi ?