Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite "krnja Vlada", obzirom da nema 4 mnistra iz DF-a? Ili ste to po nalogu Bakira počeli prešućivati...cccc
a bosnjacki jezik
Novalic,menadjer iz realnog sektora?Sposoban sa onim okicama,nema sta!
a sta je s df ministrima, jel to vec popunjeno? dajte i meni koje ministarstvo
Stampati naljepnice AKO KUPITE OVAJ PROIZVOD VI PODRZAVATE GENOCID i lijepiti na sve proizvode po trznim centrima koji su porijeklom iz Srbije i Rusije!
sramni ljiljn na aparatima!
Izvjestaj o posjeti Merkelove: Ministar: Meni je Allaha mi mahnula.... Ministar 2: I meni majke mi.... Premijer: Dobro, znaci Merkelova je dala podrsku nasem radu...
"Na dnevnom redu današnje sjednice je i više kadrovskih odluka i rješenja, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH." Ono glavno metnuli na kraju saopštenja. Hmmm, šibicari.