Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su pred Moon-a trebali staviti domaću vodu a ne Janu
Ovo sto se radi je protiv ustavno, prvo je sto treba mjenjati je drzavni ustav, pa tek onda usaglasavati ustave entiteta i distrikta Brcko, sa ustavom BiH. postojeci ustav FBiH, donesen je 1994 god. a ustav BiH 1995 god. ustav FBiH nije nikada usaglasen sa ustavom BiH. U ustavu BiH uopste ne postoje entiteti, to se smatralo prelaznim rjesenjem.
Ovakve vijesti su bljutavo dosadne, pitam se postoji li iko dovoljno blesav da pomisli da će ova i ovakve konferencije dati negog rezultata. Pitam se, od čijih li se para sve ovo organizuje... Drugi put nam dajte foto galeriju, da bar vidimo ko od selebritija nosi "Varteks" a ko "Boss" odijelo :-)