Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekiraj, neće niko vaše, eto vam vaših 24 posto pa se nastavite gušiti u vlastitom s.m.r.a.d.u, zulumu, bombaškim akcijama, kratkim hlačama i dugim bradama. I sretno vam!
ŠTO JE HRVATSKO TO JE SAMO HRVATSKO, ŠTO JE SRPSKO TO JE SAMO SRPSKO, A ONO ŠTO JE OSTALO TO JE I HRVATSKO I SRPSKO I BOŠNJAČKO. E NEČE MOĆI JOŠ TAKO JOŠ DUGO
xxx - U Širokom ni prije rata nije bilo Bošnjaka, tako da je tvoj komentar doista i.d.i.o.t.s.k.i. kuka - Tako je i Sefer H. uradio: što je mogao pomlatio je, što nije mogao pomlatiti, rastjerao. A onda postao ministar za izbjeglice i povratak. Napravio čovjek sam sebi radno mjesto.
@AMPAK, ETO U BANJA LUCI I ŠIROKOM IMA, KOLIKO I HRVATA I BOŠNJAKA U BOSANSKOM BRODU ZAJEDNO
U BANJA LUKU I ŠIROKI PA TAMO DRŽITE SEMINARE AKO VAM DAJU DOĆI.
@kuka jest jest u:b:i:j:a:l:i ste Bosnjake diljem nam lijepe BiH...
Safet \"Šestar\" Sušić-selektor BiH
Dobri ste. rastjerate sve nebošnjake (izuzev Šipaca i Arapa) i onda organizirate konferenciju \"Živjeti zajedno\". Smiješno baš, ali i jadno.