Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovi placenici po instrukciji sefova iz SBB i SDP pljuju po harisu normalno prpa ih znaju vrlo dobro oni snagu jedinog vrijednog politicara. Pa pametnom je dovoljno da pogleda oko sebe i da mu je jasno ko nas zastupa i predstavlja ljudi sa sumnjivom prosloscu. Imali ste sansu i pogledajte gdje ste nas doveli zbog fotelja i licnih interesa nema sanse da bi Harsis trgovao sa dodikom tako ako imate oci sve je svima jasno!!!
Harise vrati se dosta nem je suplje price ti jedino nisi trgovao sa BiH imate moj glas!!!
je l ovo onaj menadzer godine koji je ostavio dug u elektroprovredi od 29 miliona ?
Hvala mali, fin si ti...
Kakav si ti tupan citizenx, ne mogu vjerovat... Ova lopovska stranka je davno trebala da se ugasi, a onaj ljigavac Haris da se pridruzi svom jaranu Aliji mrtvom truhlom. I by the way libo me ... i za sdp i sbb
Lajko sam te sjajan si ti neki lik i nik ti stoji pravo.......
Pogledajte MREZA NA FTV-u frapirao sam se ko je gledao zna koga su prozvali i zasto!!! Doduse nema vise 60 min. da daje vjetar u krila ublehasima iz SDP-a mada ih vise ni 60 min nebi opralo. Ali imamo zato Avaz i gospodina likovnog umjetnika ado no da on takav kakav je puni svoje ublehaske novine lazuci na Harisa kao sto se montira svakom normalnom covjeku tipa Budimira i sl.fuj smo drzava.
Stranka Za Samu Sebe!
Kako vidim idete na varijantu da zajedno sa SDA dokrajcite ovu zemlju iz potaje spremate lopovluke i unistenje ove zemlje..
Stranka za Haretov dzep
Zar ovi ublehasi jos postoje???
dvije rijeci: "Aprilski paket"
Zar postoje likovi kao sto si ti pa ne vide dalje od svoga nosa??? Jel to tebi dobra ova vlada bez Harisa ako jeste onda si dio nje?! Sigurno imas nasnimljenih 60 min. pa se kuci trujes uz Avaz a on ti dodje ko kokice!!!!