Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodo SREBRENICU pokro pare zajedno sa svojom hanumom vrece zlata pokrali milione dolara pomoci Bosanskom narodu su nestale... RATNI ZLOCINAC a nikada heroj!!!!!
"Sekretar Udruženja "Mladi Muslimani" Anes Džunuzović je najavio da će konferencije biti održane i u drugim gradovima BiH..." da vidim kad ce taj skup bit recimo u Ljubuskom ili u BL, jesu li to gradovi u BiH ili nisu? realno bolje da ste napisali da ce bit u nekom sredisnjem dijelu Bosne, jer nigdje drugdje ne bi dobili dozvolu za taj skup
imali smo velikog covjeka... :((
Kada vidite da djikani, ustase i balijenekog pljuju znaci da je taj covjek bio hvale vrijedan. Neka ti je vjecni rahmet Predsjednice!!!
Studenti? Kad vidim ovakve naslove zabrinuto se zapitam imamo li mi buducnost.
Naslov teme mora da je ironicno stavljen. Pa danas niko posten i normalan nece pobiti cinjenicu da je Aliji do cjelovite Bosne bilo ko i do lanjskog snijega. On je sve one koji su bili za cjelovitu BiH ili ispratio na onaj svijet, ili ih poskidao sa rukovodecih funkcija. Namjerno ili ne, danas nije bitno, bitno je da je bio stetocina.
e kakvo je njegovo djelo i ko je on, pa on je smao poslužio ovim vanjskim neprjatljima da uz pomoć njega i takvih kao što je on sruše ex yu, i da nas sve na balkanu zaviju u crno i u bjedu iz koje nikada više nećemo do nekog novog svjetskog rata, ili dok nam ne dođe iz guzice u glavu.. U ovom kontekstu se mogu gledati njegova djela i budaleteina miloševića, tuđmana, karadžića, dodika ......
E moj Alija narod ti je palija ziva, 93 isao tudzmanu davao djelio bosnu, kakvi vi alija i ostali kakvi vi i demokratija blage ti veze s vezom nemas a da je svijet kriv nije nego vi vi sto ste dosli 80/90 hvala vam sto se zamrzismo sad u rezervatima svak na svoj alija tito je za tebe car careva
Velekvisling sa dna pakla. Zato mu je bosanska zemljica kosti izmetla.
ovim glavonjama gore je prije bilo 24% prije svega, pa tek onda sve ostalo....
Alija davno krepo a Biljana, Momčilo, Radovan i Ratko živi i zdravi. Slabo taj vaš alah fercera. Bog štiti Srbe!
Svi po zatvorima, il su bili, il jesu hahahaha
@klix.fb Kakav zatvor, hotel. U svakom slucaju bolje nego Aliji pod zemljom.
studentska konferencija? sve neki preko 75.
Jest, Bosna prije svega, Alija je 2x djelio.
Meni se čini da Bakir predaje vlast sad na slijedećim opštim izborima.Nit bi Šćepan smio tek tako uteći od njega nit bi on davao tako glupe izjave da opština centar vrijedi 10x više od nekedruge opštine jer to se može protumičiti i da jedan glasač SDA vrijedi puta deset od nekog drugog bošnjačkog glasača i kontraproduktivno je za stranku.
AH što ovi MLADI MUSLIMANI ZNAJU UKRAST, ko da imaju deset fakulteta ! Vidi samo Bičakčića i GLOOOOOOVE, a BAkir se nije smio ni pojavit. Al jest LEjla i onaj njen muž iz BH TElecoma !
NIKAD MU NEĆU HALALITI POTPISIVANJE DEJTONDKOG SPORAZUMA, NITI OVO STANJE KOJE NAM JE POSLIJE OSTALO! NIKAD!!! A ZA OSTALO, NEKA POLOŽI RAČUNE TAMO GDJE JE OTIŠAO I ONOM U KOGA JE VJEROVAO! NAGRADA, ILI KAZNA?