Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Na konferenciji se razgovaralo o dva najveća problema na svijetu, islamofobija i antisemitizam..." Stvarno, ovo su dva najveća problema na svijetu ? Glad, nasilje, rat, epidemije su totalno nebitni problemi, zar ne ?
Glavna tema je bila kako Finci i ostala klapa da naplate milijarde "Ojra" od mutavog Kakira Izmetbegovica na račn povratka "njihove" imovine ....I zakljucak donesen ...Njidze veze i fincija izglasaše za predsjednika krmadi ....hahaha
Potpis
...eh, da ovo vidi mustafa busuladžić...
@Erazmo_25 ...ajde?
Jedni imaju državu, drugima je Alija bio predsjednik.
Al' se oni trpaju kad niko ne gleda. Ne zna se ko koga.
Jevrejski narod je dio BiH već stoljećima i sigurno zaslužuju i trebaju imati svog člana presjedništva u BiH. Zašto da ne?!
sta ce Bake ovde ...mozda se ima i ovde sta maznut
Što nismo Palestinci, bočje i ćifute za komšije imati neg šokce i vlahe.
@zoranzoranovic. Nije isto, oni imaju židove, a mi šokce i vlahadiju. Sad bih se zamjenio sa njima, puno su bolje prošli.
viva palestina
hahah, sastaju se bošnjaci sa jevrejima ko 42....ne daj bože
@evodrineopet 150.000 Bosnjaka pravoslavne vjeroispovjesti protjerano iz Sarajeva, imovina jos nije vracena 80%....
@Lorjen nije vracena hahahaha kako nije kad su svi kesirali stanove po Sarajevu a i po drugim gradovima? Bosnjacka imovina je opljackana i oteta i vecina onih koji su se vratili su zatekli srusene kuce ili djikane koji su se uselili.
...eh, da ovo vidi mustafa busuladžić...
ona crnkinja na trici je nekog zmignula.. ;)
a ova na dvici je mene zmignula. bio sam s fincijem, dodje mi ješa neki keš
@vodenicar2 auuu.. ako ti jevrej duguje pare.. onda si ti hastler hastlera :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja šuplje priče...
slika broj 4..lik iza u fazonu-"daj da i ja upadnem na sliku"hahahahah😅😅
joj.. ovih "coegzist" ono mjesec krst.. davidova zvijezda.. fazona.. eto samo nam vi mozete reci kako neko moze zivjet normalno.. sto bi rekli drugovi amerikanci ....go fuck yourself