Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će ova konferencija donijeti pozitivna rješenja za polje medicine
Ovo je svakako jedna pozitivna stvar iz oblasti medicine ... svako desavanje na kojem se predstavljaju novi tretmani, terapije, na kojem se moze doci do unaprjedjenja u odredjenoj oblasti je za pohvalu.
Kako god okrenemo ne moze biti neznacajno
Odican napredak, i rade vlade, koja cini sve da nas dovede na svjetski nivo, polahko ali sigurno.
Vlada FBiH radi na tome da napredujemo i da postavljamo europske standarde,toga nam je potrebno sto vise,tako da ovo moze biti primjer drugima.
Vidi ovih dole SDP-ovaca što su ažurni, jel to možda Guzonjin Sin ''dabogda te Šanko liječio'' Mesihović imao posla s organizacijom?
Sarajevski hepatolozi su toliko stručni da sam ja kao pacijent morao doktoru koji se tada taman bio vratio sa jednog ovakvog kongresa prenijeti vijesti o nekim najnovijim lijekovima.
Kojem?? :)
adminko, kući mamu svoju provjeravaj ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U svakom slucaju ova Vlada na celu sa Niksicem je po ko zna koji put pokazala da je zainteresirana za poboljasnje uslova rada u svim sferama drustva.
''medicina ipak je jedna od rijetkih svjetlijih tacki u nasoj zemlji! '' Jel ti ovo ozbiljno? :D
Pa nju su najmanje uspjeli da opusu kadrovi SDA i stranaka nastalih iz SDA,svih ovih godina,mada su i tamo postavljali razne Gvrankapetanovice kojima su najdrazi pacjenti bili Keljmendiji,Gasiji itd,obilazili ih po 50 puta na dan,a ostale pacijene zanemarivali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vidi vanisa šupka..
Hvala Bogu pa se nesto pozitivno desava
Tradiciju organizovanja ovakvih skupova treba odrzavati jer na njima doktori razmjenjuju svoja iskustva i znanje a to moze samo pridonijeti boljem zdravstvu.
Imati premijera koji vodi racuna o svim aspektima drustva i trudi se da u svom mandatu poboljsa uslove zivota u Federaciji je definitivno najbolje sto smo mogli dobiti... Zdravstvo i napredak u zdravstvu je bio potpuno zanemaren iako nam je veoma bitan...
Nikšića svuda sem na sjednicama skupštine i DN :)
kakva glupost