Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed SDP!
Iskrivili ste ideje sociodemokratije do te mjere da mi se doslovno gadite, pogotovo vaš vožd
Kakva sjednica predsjedništva, monodrama Zlogumdžija i ostala bratija. Došli ljudi ba po svoje mišljenje.
Boli vas komunjare sto ce vecina od 2 miliona bosnjaka opredjeliti se kao bosnjaci,u srpsko i hrvatsko gnijezdo ne smijete ionako nosa pomoliti.zapamtite nije vise ni hrvatima ni srbima a hvala Bogu ni bosnjacima do bratstva,svako u svoj tor.Vi ste uskoro proslost
NAROD ZNA DA TVOJA MAMA LIZE JAJA CLANOVIMA SDA.
Bosnjaci, TUZBE, TUZBE, TUZBE, TUZBE ! DANAS cak i potomci prezivjelih zrtava holokosta zahtjevaju pravdu i odstatu njemackoj, ZNACI da kad se tice pravde za sve sto su genocidasi srbi radili Bosnjacima i Hrvatima NEMA roka trajanja tuzbi, VEC TUZITI DOK POSTOJI SRBIJA BARBARA I GENOCIDNA TVOREVINA !
Komsicu osnivaj stranku sto brze da se rijesimo ovih gnjida.
SDP U PREVODU ZNACI SRPSKI - DEMONIJAK - PROTEKTORIJAT ! Ovo sve sto par mjeseci RADI intenzivno lagumdzija je CISTO RUSENJE DRZAVE BIH-e i NJENIH INSTITUCIJA za dobru LOVU I IDEOLOGIJU VELIKOSRBIZMA ! Lagumdzija je sa covicem gori i od dobrice cosica ! Stigle ih suze i kletve SVIH ZRTAVA SRBO BARBARIJE, HINJE JEDNE IZDAJNICKE od lagumdzije pa do covica !
PODRSKA TIHICU ! Blokiraj savez RUSITELJA I NEPRIJATELJA SUVERENE DRZAVE Bosne i Hercegovine ! Lagumdzija je potureni PION Bosnjak Covic je potureni PION Hrvat ! I JEDAN I DRUGI SU PLACENICI SANU ideologije VELIKOSRBIZMA ! I neprijatelji i Bosnjaka i Hrvata ko i BIH-e ! Podrska SDA i svim pravim patriotama BIH-e !
Ako se ne pojavi nešto ili neko puno bolji u borbi za multietničku BiH i dalje glasam za SDPBiH .SDPBiH još uvijek nema alternativu.Ne kažem da su idealni niti dobri,ali su najbliži onim idealima zbog kojih sam proveo četiri godine života u rovu boreći se protiv fašističkih zvijeri .SDP-ov glasač nikada ne bira između SDP-a i druge partije nego između SDP-a i ne izlaska na izbore.Možda Komšić kao naš najveći patriota nešto ponudi,ali do tada SDP-BiH !
Emoj BOSANAC,da ti bog da bolju poamet.Citaj bolan sta pametno na tom kompjuteru necesli se bolan malo obrazovati.Ko te bolan dovede u ovih 20 god.do bijede i raspada Bosne nego babo,babin sin i SDA-kompani sa H.Silajdjicem.Gdjesu pare raznih donatora,Islamski zemalja,Evropskih i drugih zemalja,Amerike i dijaspore.Babo ih u toku rata koferima iznosio i zastekovo u Turskoj da mu sin i unuci imaju a ti bolan ni za kafe 2 marke nemas pa jos navijas zanjih.Babin sin prije rata imo polovnog stojadina(intervju u "Oslobodjenju)jedva babu do bolnice odvuko,sta mislis sta sad ima.Nedaju Bosni dalje u Evropu,sve blokiraju jer valja narodu racune ispostaviti.Moraju se Evrop.zakoni donijeti i sprovesti a hapsana ceka i sve se oduzima.Navijaj BOSANAC,zapni,jos malo eto proljeca bice korjenja a ti ocekivo zlatnim kasikama da jedes.Odaklelisi samo sljego jaro.
Najodgovornijia stranka za ovakvo stanje u drzavi je SDA koja je od Dejtona do danas u kontinuiteta na vlasti, kako na drzavnom, tako i na lokalnom nivou. I druge stranke su odgovorne, ukljucujuci i SDP, ali lavovski dio odgovornosti je na SDA. Pa zar ne vidite sta rade? Samo blokiraju i opstruiraju sve procese. Kazu SDP vodi u drzavu u pogresnom smjeru. Pa ne moze SDP ni u kojem smjeru da je vodi jer im SDA sve blokira i ne da nikako da je vode.
Pa ko nas je doveo u ovu jadnu situaciju, vec oni, SDP. Otidji ti jarane do prvog ocnog doktora da ti cekira oci, a posle kod usnog da ti pregleda i usi. Jedino rjesenje su novi izbori i definitivni poraz Lagumdzije i crvenih kriminalaca sa crvenim kravatama.
Odrzana sjednica lopova, hohstaplera, kriminalaca, rusitelja Bosne, gubitnika izbora itd.
tacno je da nisu idealni, ali su definitvno najbolja opcija, ovi ostali ce nas dovesti u jos gore stanje