Kako popraviti položaj mladih
20
U Sarajevu održana Lokalna konferencija o mladima
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad cu vam reci zasto nema komentara.. zato sto matore lopine ocekuju da ce oni nesto profitirati od njhovog zlodjela.. kao i sve siledzije i zloce, nestace kao i lanjski snijeg.. nikada nisu ni imali izgleda ni za sta.. i neka ponesu sa sobom sve njihove sluge vojake
opet bez komentara? .. nadajmo se da je ovo predhodnica realnih zbivanja, te da ce ovakvi skupovi zaista nasto i pokrenuti u ime mladih ljudi.. to je vrlo vazno, i nakon svog ludila i jada, jedino to i moze biti ..