Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ustati, pa tek onda izgovoriti ime Goran Čengić 🙏
Goran Čengić zaslužuje da se trajno obilježi njegov život i njegovo humano djelo radi naše buducnosti.
Goran Čengić je bio izuzetan mladić, vaspitan, kulturan pametan. Odličan rukometaš. Bosne, Mlade Bosne, Željezničara i Crvene Zvezde. Igrao je i za reprezentaciju bivše države. Sa svim ljudima se znao ophoditi, pomoći svakome i dati osmijeh svakome. Njegovo djelo u eratu govori najbolje o njemu samome i daje putokaz kako biti čovjek.
Smrt fasizmu, sloboda narodu!
Sto se tice pokojnog GOCE zasluzio je puno vise od ove drzave i ovog grada ali na zalost on je za mnoge iz vlasti jedan obicni znanac.
svako ko je bio normalan ovako je postupio !