Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo za vidjeti jer stvarno ovo se nikad ne treba zaboraviti a nase borce postivati do kraja zivota
@mimioro2 Tako je, ti ljudi su svakodnevno rizikovali svoje zivote za nasu odbranu i idbranu ove zemlje
Nasa trajna obaveza je da obiljezavamo znacajne datume i da se sjecamo i odajemo pocast svim borcima Armije RBiH,kao i hrabrim pripadnicima ove brigade koji su odbranili grad.
Ponos!
.. a onda se završio rat pa su se djeca boraca zaposlila kod djece dezertera
Nikad zaboraviti,i zauvijek obiljezavati!Heroji nasi 💪
Imena koja su ispisala historiju
Digni se iz pepela,kao sto puta do sada.Ovo su ljudi,veliki ljudi
Svaka cast.Heroji
Ove jedinice su odbranile grad.Dugujemo im
Ne treba zaboraviti pozrtvovanost i herojstvo 105. motorizovane brigade i njen nemjerljivi doprinos u odbrani BiH i Sarajeva.
Genocidasi i teroristi!!!!!
Kukavicka frakcija tkz abih,hrabri bili samo na zenama i djeci,hvo i rs uh porazbijali ko kokosja jaja,ali NATO,majku im.
uhljebska udruženja peru i pljačkaju pare regularnih boraca,a da zapuca opet bi oni u minhen,podrum,ali mislim da bi ovaj put bilo reda milom ili silom
Ne boj se grade mladosti mi moje, dok na braniku tvoji sinovi stoje!
Naravnon da se treba obiljezavati, nikad da zaboravimo nase borce