Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kamila za naseg "ridjokosog vodju"? Red bi bio da nesto i on dobije...
sve ove arape treba procerati iz bosne nisu nicim zasluzili da se nalaze u nasoj ponosnoj bosni. to je narod koji bi za marku prodo brata svog rodzenog..
arapa nam ne fali a bice ih i vise... i oni ce jednom traziti entitet ili distrikt kako je krenuo abu bekir .
Dati***ve i ostalo sve.
Kakve veze ovi imaju sa Sarajevom?
Država nastala na rušenju hilafeta...
Buuuuuuahahahahahahahahahahahahaahahahajahah Ma ljudi aaaaahahahahahahahahaahajahahahabaahahahahaha Džalalabad ahahahahahaahaha
A to su ti najveći kjafiri na svjetu, oni bi guzice amerima lizali samo da ih čuvaju i muzu. LOPOVI
Prcija familije Al Saud.
ništa nije sje8alo arapima pamet kao nafta
Lizacke kraljevine! Kao oni znaju za Vas!?!
Jesu vam bili predstavnici izraela na ovoj svečanosti inače vaši veliki prijatelji i saveznici? Živjela Islamska Republika Iran !
Jedina država na zemaljkoj kugli koja nosi ime jedne osobe/familije/klana, to je meni neprihvatljivo kao ona tvorevina "republika srpska", al jebaji ih, cigani ko cigani pa gdje god bili ista je to bagra.
...nu budimira :))
evo materijala i za komunjarice da se ispucaju
...a, jbg, tito je gotivio palestince a naftu dogonio od druga moamera, mostarskog pitomca :)
Nemoj tako commie i Alija nam je ostavio zaostavstinu drzavu sa 2 qurca i 10 malih qurcica,druzenje sa arapskom "bracom" i rekao nam je da mu cuvamo Bakira ko sto ga je i on u ratu cuvao!