Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malena...vrati se domu svome...svi problemi su rješivi iako u tvojoj glavi nema izlaza...SVE JE RJESIVO...roditelji dragi,posvetite pažnju svojoj djeci... želim sljedeću notifikaciju da si kući živa i zdrava 🧡
@Slavujtatice pomalo patetike, ali u sustini nek je dijete zivo i zdravo.
kad prolazim pored osnovne škole i vidim djevojcice našminkane kao odrasle, svaka mobitel ima , slikaju se sa napucenim usnama i izbacuju guzice, ja gledam i ne mogu da vjerujem gdje ide svijet , kakva je svijest, a i roditelji su ko konji
@DARKklix Totalna erozija drustva.
Mala se "udala" za momka kojeg zna samo par dana i naravno njena majka je prijavila policiji, a mala po instagramu pise da joj majka zeli unistiti srecu... Dijete da si moja, poslije ovog bih te tukla svako pola sata.
@Kokica11 otkud ti znas koliko ona zna tog momka i ko ti je dao za pravo da pricas bilo sta o tom djetetu? Jesi li mozda provodio/la 24h sa njom i njenom porodicom pa znas sta se sve desavalo?
Nadjose li djevojku?
@KlapaKlap objavila je na Instagramu da je sve ok i da njena mama zna gdje je ona i da se osjeca super
Bez nervoze,svi su ovde jer se brinemo za djevojcicu ne zbog tvojih komentara i prepucavanja.Nebitni ste apsolutno.Hvala Bogu djevojcica je ziva i zdrava i javila se policiji,a da li se majci javila e to govori dovoljno o svemu.Vise na djevojcicinom fb profilu gdje sve jasno pise!
Zato sto znam bolje nego vi zato i pisem. I kcerka iz prvog braka je morala pobjeći od njih sta su joj radili i udala se cim je skolu zavrsila. Maltretiranje, konzumiranje narkotika pred djecom i to je uredu?Obavjestena je policija, i molim vas da se ne pravit da znate nestao kad nemate pojma sta se desava nedju cetiri zida.
@Cuca123
@Cuca123 Nemas ti pojma iznosis lazi,ja licno vrlo dobro poznajem ovu porodicu.Kao prvo nisu narkomani,kao drugo djete nije nestalo,kao trece od prvog dana se cuje sa roditeljima i od prvog dana policija je obavjestena o svemu.Tako da pometi svoju avliju da te nestigne u istim cipelama.
To da je majka cim je primjetila da je djete nije kuci to bi odma prijavila policiji za potragu nego proslo je 5 dana jos nezna opisat Kako joj djete izgleda ja ne razumem pojedine majke kako mogu tako maltetirat svoju djecu to nisu majke to su zivotunje za mene da svoje djete istera iz kuce i nakon pet dana da kobajdzi prijavi nestanak fujjjj na sramotu roditelja takvih
@gooUser1600818437
@gooUser1600818437 Ti kazes nakon 5 dana pa djete je otislo od kuce 17-tog zvanicna prijava se objavila 19-tog sto znaci da je policija bila odma obavjestena.Nemate pojma kako to funkcionise i imate hrabrosti ostaviti ovakav komentar!😡
Da majke bolje cuvaju djevcu i da ih netjeraju iz kuce jos po 15 godina djeci ja nezz kakvi su tu roditelji pa posle nakon sto otjeraju iz kuce onda prijavljuju nestala jos neznaju kako trrba opisat svoje djete fuj znaci bruka i sramota kakvih danas ima roditelja
@gooUser1600818437 Vi znate da je istjerana jel? Imas li dokaz za to?Nemas,onda ne jedi govna!!!
Na kraju ce biti pronađena kod nekog momka kao i vecina ovakvih slucajeva maloljetnica... Idi kuci kukala ti majka ne glumi budalu objavljujes storye po instagramu u petak i kada si vidjela da je prijavljen nestanak obrisala si.. Jadni tvoji roditelji s tobom, bila bi ti meni zatvorena u kuci godinu dana pa da vidis svog boga
Majka tek prije dva dana prijavila nestanak? Tu nesto ne stima.
@kikiviki a zasto ne stima kad policija tek nakon 24h preuzima?
Mnogo nebuloza u komentarima.BATINE ne mogu nista ako nemate stav prema djetetu,da vas dijete postuje pod broj 1,da je vasa rijec glavna.Roditelji ove curice su narkomani i istjerivali su tu djevojcicu iz kuce i prije.I sad je kao traze.Da dijete maltretiraju i da dijete gleda sve i svasta i ne pobjegla jadnica.Ljepotice mila,obrati se policiji sve im ispricaj pomoci ce ti vjeruj.
@Cuca123 prijavi ti policiji -ne čekaj ni minuta više ako je tako djevojka nije u stanju da razmišlja ispravno-ja da znam da je tako i da imam dokaze ne bi pisala komentare nego bi prijavila službi za socijalni rad,policiji -apsolutno svima...
@Cuca123 🤣🤣🤣 oni jedva krpe kraj sa krajem,a ne jos i da su narkomani... ovo moze samo njen mozak da izmisli i niciji vise. I niko je nikad isterao nije!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa sta je vise ovo!? ljudi, pricajte sa djecom od 3 godine pa do 43.... svijet je surov, zivot je surov
nestala je 17. septembra iz svoga doma u sarajevskoj općini Novi Grad, a njena majka je slučaj prijavila 19. --- Pa dobro je stara i primijetila da je nema?! Da imam dijete pratio bih ga gps-om a da i ne zna. Ho´s mobitel, evo ti al gps te prati sa mog mobitela. Ho´s laptop, evo ti al sve ti je cenzurisano, otkljucati ne mozes. Ho´s biciklo, evo ti al gps je u njemu. Ako je potrebno i tebe cu cipovati ali ti ulica, komsije i lazni prijatelji nece ni prismrditi i odgajati te, nego ja.
@gooUser1599566785 Kada mi se "omakne" eto ga i upravo ga ovo ceka. Meni stara svaki put opalila samarcinu ako 1 sat zakasnim iz skole, starog da i ne spominjem a ova cekala 2 dana da prijavi nestanak!!!
@rahmetli1Tito a kako nam je policija brza da preuzmu slucaj... prvo 24h mora proci od nestanka... djevojcica od 13god skoro nestala pa nisu trazili tek nakon 24h se prihvatili..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve je kriv TIK-TOK...
KAD SE PREZIVA 'HODA' NEMRE BIT NA MIRU. SAMO DA TI BUDES DOBRO, CERI! IONAKO CE TE STARI IS'PRESAVIJAT
Zapitajte sami sebe. KOJA JE MOJA MORALNA VERTIKALA, KO MI JE UZOR U ZIVOTU, DA LI SAM ONO STO JESAM ILI KOPIRAM NEKOG DRUGOG, KAKVIM STVARIMA JA HRANIM MOZAK, KOJI SU MOJI REALNI CILJEVI U ZIVOTU, DA LI SAM KULTURAN, DA LI SAM NAUCIO NORMALNO SE IZRAZAVATI I KOMUNICIRATI SA DRUGIMA, DA LI IMAM POSTOVANJA PREMA SEBI I DRUGIMA, ZNAM LI VOLJETI, KOJE SU MI VRLINE I MANE ITD. Ocjenite sami sebe. Ja sebe ocjenio i nisam zadovoljan. Ne znam nista ali zato na sve imam komentar.
3pm o kako realna pitanja🤔👏svi trebamo da se zapitao...SVI