Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ime retarda rulofa na ulazna mi se vrata kloc potpisao i to strasno ruzno ! Da bar lici na nesto nebi pola rjeci rekao... cak i podrzavam dobar grafit to je prava umjetnost al ovog kloca bi zakucao na zid
Šućrija
Rulof na aparatima 😂
Bezveze trosite boju ba za 1 godinu to ce sve opet biti popunjeno ko k*** lacijapo. A Rulof ce dozivotnu 100% ali njega boli t*ki
Ovo trebaju raditi robijasi za dzaba, isto kao ciscenje korita rijeka. Ima lijeka i za ono "nema mjesta u zatvoru".
Svi umjetnici iz Sarajeva slobodno u Mostar da crtate po zidovima,sakrit cete rusevine
Evo im moja garaža pa nek slobodno oslikaju cijelu ali samo bez imena grupe kojoj pripadaju ili imena pojedinaca pa nek slikaju do mile volje i niko im neće brisati.
@OKOnaOKO Šta ti stavljaš dislike?Nije tvoja garaža već je moja glupane glupi.
Jbo vam je rulof svima nane :)
Graffiti se daju staviti pod kontrolu. 1. Odrediti lokacije gdje legalno crtati graffite i davati odobrenja za odredjene lokacije 2. Cim se napravi graffiti odmah ga ukloniti od strane DRZAVNE FIRME!! (boja za napraviti graffiti je skupa, mora biti drzavna jer ce privatna firma koja cisti poceti svrljati graffite)
Pokrenite akciju prikupljanja za Rulofa, blokove 3,4,5,6 i hamer papira da dijete ima dje svarat
samo 450KM kazna,.,.ja da sam neki kuRton ,.doNjo bi zakon da ako se uhvati izvršilac da mora platiti krečenje kompler zgrade..
rulof na aparatim
A sta je sa pjesacima i slusalicama u usima i telefonima dok se prelazi cesta???? Hodaju kao Zoombie
Dobro su se sjetili.
Vani postoje posebna mjesta gdje se ova vrsta umjetnosti prezentira. Cak vlast angazuje umjetnike da odredjene stubove, stanice, strane zgrade, i dijelove ulica, ukrase grafitima.
Tek sad će im bit pravi i izazov šaranje he he