Komentari (578)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vakcinisani najnormalnije prenose virus, isto kao i nevakcinisani...
Materesinu im hebem prodanu. Hoce na silu da vicinisu cijeli narod.
Jel ti znas sta je virus?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja nisam ni trazio da ih nabavljate, znaci vakcine mi ne trebaju i necu se vakcinisat ni sa jednom, ne mozete me uslovljavat ni sa cim, mozete belaj napravit samo.
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!!!
Pročitajte malo upute EU za zemlje Evrope vezane za vakcine. STROGO ZABRANJENO PRIMORAVATI stanovnike zemalja na vakcinaciju. Izričito KO ŽELI. Gamad, gori ste nogo ovi u Afganistanu!
Resolution 2361 (27.1.2021): "The Assembly thus urges member States and the European Union to: ... 7.3.2. ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;" https://pace.coe.int/en/files/29004/html
Forto kao i ostali kompleksasi, muskarcici mekusci, kuci zeni pegla odjecu i pravi kaficu kad dodju oboje s posla a ovamo se kofrci i iza paravama vlasti, on bi kao da gradjanima namece nesto. Narod ce svakako iskazati svoje nezadovoljstvo, ali forto to nece promijeniti tvojih cirka 7,5 u donjem vesu. Pozz
Najjaci su ovi sto su kao za nauku, sto su civilizovani, sto kao vjeruju vakcinama. Govore ko je protiv taj je za pecinu itd... A ja koji zavrsavam Elektrotehnicki fakultet i znam dosta drugim naukama jer me zanimaju mogu reci samo da je i Nuklearna bomba nauka pa je zla nauka. I drustvene mreze su nauka pa unisti mlade ljude, svi duhovno bolesni i sve gore i gore oboljevaju. A vakcine nastale za koji mjesec su spas za covjecanstvo. Da ovo nije igra mocnika i novca s NAUKOM haha blago vama
Nema ovdje nikakve nauke. Sve sami meterolozi i vakcina marketing menadzeri. Bolje recno umobolni bogalji koji lupetaju kao maksim po diviziji o nekim valovima, a niti lijeka niti pravne odgovornosti nemaju za svoj "strucni" consulting sto gurnu ljude u siromastvo i smrt cekajuci operaciju srca ili tumora. Mene zivo zanima kako ljudi u zatvorima ostase zivi, pa oni silni protesti gdje narod bio jedni na drugima bukvalno nevakcinisani.
Nigdje više doktora ni eksperata ko na klixu, ovdje imaš od doktora do astronauta, a niko veze nema ni o kovidu ni o vakcini (kako djeluje i za šta služi)
Stoku koja ne vakciniše dijete ili sebe protiv COVID-a jedino tako možeš opametiti, baš dokaz da nisu ja civilizacije već šume i pećine
Jesu li ti Forto bili na paradi vakcinisani, a i sad na SFF ?To da se opravdaš kad bude povećan broj zaraženih za koji dan?
Hajd vakcina za starije ljude ili slabije OK i treba ih zastititi. Al halo ba ovoliko uporni da vakcinisu tolike mase... Prijete zabranama. Prijete ukidanjem prava. Paaa ne treba imati puno mozga da covjek skonta da je nesto veliko u pozadini svega ovog. KOJI CRNI KOLEKTIVNI imunitet OD VAKCINA koje daju par mjeseci imuniteta korona ce postati sezonska gripa!!!! Pojavljivat ce se svake godine. STA cu se trebat bost 5 puta godisnje da odem u opstinu jesu oni dobre glave... FASIZAM !!!
Sine dragi, da je ovo kuga ili ebola, kakav crni zeleni pasos i negativan test, okaci ih macku o rep. Nego puska u ruke ko god ti pridje na 10 metera :), bjezi od mene :). Bila bi samo izolacija bez da drzava prstom makne. Ovako moraju silom gurati ljudima na nos nesto sto nece. Nego jesu svi u zatvorima vakcinisani? Ako nisu, mora da su prirodni fenomen kad prezivise bez vakcine.
forto, ovdje bi ti bio kraj, pa ti slobodno zagovaraj ovakve nonsensne ideje
Samo lagano,tužit i ogulit drzavu
ja sam se vakcinisao ali ove restrikcije o kojima razmisljaju (ili kopiraju) su van svake pameti.
ko vjeruje da vakcina stiti ili umanjuje simptome covida neka se ide vakcinisati, ko ne zeli sam nosi rizik i ima pravo na to.
nestade anketa! ne pase, ha? 2/3 smatra da je to atak na ljudska prava.
Slugenjarska bagra
ovo je jedini put da SDA je uradila nesto pozitivno i ako nas spase ovog pritiska pd vakcina ja cu glasat za njih. jebale vas vakcine i korona.