Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ustav kao prvo nema ko da sastavi jer da im damo lego kockice oni bi i to pokvarili!(ne) obrazovanost i (ne)strucnost su najveci problem BiH
Samo donošenje Ustava REPUBLIKA BOSNA i HERCEGOVINA."Dejton" na smetljišće srama.Institut GRAĐANIN vezati za pojam DEMOKRATIJA.Vjersko,nacionalno,etničko vezati za Udruženje građana.
Moje licno misljenje je da ovu tzv:"reformu Uszava FBiH" treba odbiti i ne treba se uopste razgovarati o ovome, ne zbog Toga sto su predlozi losi, vec jednostavno zbog Toga sto se ovim fakticki priznaje RS kao drzava, zasto se ne radi reforma na cjeloj teritoriji drzave BiH, vecina ovih predloga moze se raditi paralelno u oba entiteta i tako napraviti reformu Ustava drzave BiH, npr: ukidanje funkcije Predsjednika i potpredsjednika FBiH, to se isto moze i treba uraditi i u RS, ili "da ukoliko pet mjeseci od potvrde izbornih rezultata ne bude formirana vlada, zastupnici ostaju bez plaća."" da li to isto vazi i za RS?? Dakle reformu treba uraditi na cjeloj teritoriji drzave BiH a ne samo u FBiH i ovo treba odbiti ili ovo treba primjeniti na cjeloj drzavi. Jos jednom ponavljam ovo je moje licno misljenje.
još da nam se rješiti štetočina Budimira i Lijana i da konačno napredujemo
ma nema šanse da majmuni ovo prihvate...(jer će majmuni morati ovo izglasati)!
Od govana se ne pravi pita,citav sadasnji ustav treba na cijelom dijelu BiH romjeniti korjenito. Nema tu neki dorada i preravki. On je pokazao da je nefunkcionalan,glomazan,komlikovan,,i samo kriminalkcima i fasistima odgovara.