Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspali se dabogda. Amin
@BosnaUAmanetu Skup munafika
@MCCCLXXVII 😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sastanak subotom kada SIPA ne radi inače bi se provozalo pola sale o jednom trošku.
skup ubica,nalogodavaca,narkodilera i smradova. Podavilise dabogda
Šta ba ovi rade, razvalili su bošnjačko političko jedinstvo, SDA ne jednu, SBB na drugu, a i ostale bošnjačke stranke SDP i DF na treću stranu. Jedni druge ogovaraju, optužuju, blate, ni u iste džamije više ne idu, neki ne idu više nikako. Svađaju se, tužakaju...Gomila samozvanih begova, aga i paša. Računaju na narod ali svaki na svoje uhljebe koje hrani stranačkim parama i pozicijama. Žalosno, mizerno, primitivno.
Samo u svom toru i o svom toru.. Palacanje na stranu vam neće pomoći...
Oo o da u gradu se vari skank u gradu nas svako zna ekipa je najjaca..
...Bakir dao novi intervju za sputnik....https://www.youtube.com/watch?time_continue=133&v=N91XRSMY7fw
Uvodna rijec:,,Srbija napada Bosnu,narode glasajte za SDA jedino vas ona moze spasiti,,Dajte nam jos cetiri godine da zavrsimo zapoceto...
sad SIPA da okruzi i pohapsi, Bog me ubio ako bi ih par nevinih bili
Zasjeda glavni odbor Cosa Nostre
Kad ih vidim i pomislim na one njihove primitivne stavove..lose mi je. Sva sela svoja su u Sarajevo svalili. Nije ni cudo sto nista ne funkcionise.
SKUP MAFIJE NA JEDNOM MJESTU KOJI HANDRE OVAJ JADNI NAROD UNAZAD 20 GODINA A BGM I KAKAV JE NAROD OVCA I IDUĆIH 20 GODINA!!
Ma ove treba protjerati iz BiH, samo je problem gdje ih god da protjeramo oni imaju vilu i par miliona na racunima. Prema tome, mislim da im je najbolji docek u Zenici.
https://www.youtube.com/watch?v=h6s2nSKGamE eto dokaza
Gledaj gledaj, sastali se da razviju strategiju kako do kraja godine obezbjediti sredstva za novu vilu na Poljinama. Kako prenosi CNN obezbjedili su sredstva za temelje koja su bila namjenjena povratnicima,demobilisanim borcima i stipendijama za skolarce.