Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A resenje ce biti da se migranti potrpaju u Federaciu i to bosnjacki deo. EU zadovoljna, Hrvati i Srbi zadovoljni,bosnjacki politicari zadovoljni novim prilivom novca na privatnim racunima - jedino ce obicni Bosnjaci da kmece na Klixu jedno vreme dok im ne dosadi. Ko i dosad.
Eto nama novih migranata, sjetite se kad su nam dolazili lordovi iz enegleske da pricaju sa nasim korumpiranim politicarima o migracijama, sta se desilo? Otvorili smo drzvu za migrante i uzeli pare. Slijedi nam isti scenarij.
Goni slavensku braću koja su prosula barem 28 prilika za barem 12 različitih zajedničkih država. Sad je vrijeme da razgoropaćena polubraća iz Pakistana, Bangladeša i Indije preuzmu teritoriju, jer su generalno željni novog carstva, imaju ljude, a imaju i resurse. Dosta više Slavena u Jugoistočnoj Evropi. Goni sve niz Savu nek se podavi u Crnom moru! Sve smo prilike propustili. Fajrunt.
Kad im Džaferović objasni da su to TURISTI uklopljeni u sexy Cikotićeve ideje...svima na konferenciji će sve biti jasno.
Ministra vanjskih poslova Mađarske Petera Szijjarta treba ostaviti samog među migrantima.
Bilo bi puno lakše da zemlje bliskog istoka suradjuju, steta sto oni bas kontra rade. Zato na avion i ajmo. Gdje to ima da potencijalni kriminalci slobodno hodaju gradom, ne moze Velika je razlika izmedju legalnih migranata i ovih nasih