Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
shabane jebo te zmajcek u supak!
kupujmo slovenacko jebes hrvatsko jer domacega ionako bosanci nemate
ma kakvu vodu jesi senooooooooo
bih uvozi vodu od slovenaca vodu "h2o"
at x: iz istih razloga se ne donose propisi o zabrani izvoza balvana i uopshte, o shumarstvu, zatim, o kontrolama ispravnosti hrane i sve u vezi s veterinom. Nepostojanje zakona i sveopshti haos mnogima odgovara, a shume nestaju i djecu shaljemo na skuppe izmjene koshtane srzhi.
nije problem sto nas narod nece da podrzi...evo od one prve akcije kupujmo domace krenulo je nabolje...nije bajno, ali bolje nego sto je bilo...ali problem je sljedeci, ovi ministri i vlada za koju ste glasali svi imaju UVOZNE firme, znaci odgovara im da je proizvodnja slaba, da je uvoz tu...odgovara im to,u slucaju da nemaju firmu, onda dobijaju koverte od firmi koje uvoze da bi dobile dozvole...to ide sve do kantonalnih vlada...tako kolege moje...narod je uvijek bio glup, moj narod ali jesmo glupi pa to je za popizditi...
dali cemo ikada doci pameti pa shvatiti da bez jakih domacih firmi nema ni jake bih, a da nece biti jakih domacih firmi dok ih mi ne podrzimo... podrska DOMACEM je prijeko potrebna ukoliko zelimo da izadjemo iz ekonomske krize i pokrenemo ekonomiju...
Odlicno , samo nastavite , razvijajte menadjment , komerc ,saradnju, razvijajte dobru saradnju sa susjedima i.t;D;Mene interesuje zasto BIH ne posalje turisticke vize za mnoge ARAPSKE BIZMISMENE, i trgovacke putnike , dabi posjetili sajam , i dase priblize sa nasim trgovcima, i sve obaveze oko boravka u nasoj BIH da preuzmu najprofitabilnije jedinice. Lijepe rijeci gvozdena vrata otvaraju, treba biti biznismem, diplomata, podvucise pod kozu dabi postigli dobte rezultate, od revansizma i osveta nemozemo napredovati.
Sajam je bio najavljen i prošle godine pa su odustali zbog malog broja izlagača. Pesimista sam u vezi sa ovom akcijom, a tako bih rado danas kupio 1kg domaće jagnjetine.
Tako i treba dosta su slovenci i hrvati kupili nase pare