Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ovdje nije pisala obavijest da se biciklijada nece odrzati jer gradonacelnica nije odrzala rijec... ?
svu bagru što okreće pedale protjerat. da je normalno da insan goni točak naš učitelj Al Wahhab (PBUH) bi imo dva, a nije imo nijednog slava mu.
Halo student, dobili ste od grada 5,000 KM a Giro nije dobio ni feninga. Mi smo htjeli voziti memorijal samo da iskažemo solidarnost ali zbog obaveza nismo uspjeli. Po novinama koristite fotke sa naše utrke i hvalite se kako je bilo 500 ljudi a nije vas bilo ni 50. I na kraju od svega napravite šabački vašar sa onom limenom muzikom u Aleji... I još vrijeđate. Halo, civilizacija...
@Sony To i jeste cilj ako nisi primjetio. Slovenci su odlucili da urade takav potz, skrenu paznju na sebe... dobro znaju da je za dva dana bajram pa ce da se dosta novca potrosi..... a oni zele da najveci dio kolaca uzmu od ostale konkurencije. Ništa novo, organizirat ce biciklijadu, zagovnati ce kompletan saobracaj, i izvuci zivce svima. Istu stvar mogli su organizirati u Vilsonovom šetalištu ili na Vrelu Bosne.... ali nece imati onda efekta skretanje paznje.
Ma boli Merkator briga za Bajram i bajramske praznike,ionako znaju da se kod njih ne kupuje za Bajram,a ovi Giro debili,prodali dushu za nesto sitnisa,a studentima nece da pomognu jucerasnju organizaciju...
Dobro mora li se u ovom gradu sa svime pretjerati? Pa jučer je bila jedna trka i od 10 do 12 je bio blokiran saobraćaj. Vozim biciklo i podržavam ovakve stvari ali oni zatvaraju saobraćaj pred Bajram kada svi idemo u nabavku po gradu !
eh OPET BLOKADA GLAVNE SAOBRACAJNICE U SARAJEVU BOZE SACUVAJ
danas formula 1 utrka u Singapuru u 14:00 haha