Komentari (549)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naučite okrenuti zastavu države kako treba, za početak.
usro...pod tom 'neustavnom' smo primljeni u UN!
Kada se zastava okrene ovako to je znak da je potrebna pomoć. Imaš mnošto primjera u američkim ratnim filmovima. Simbolično, zastava je ispravno okrenuta.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jedino sto mi je bespotrebnije od LGBT skupova su ovi anti LGBT skupovi.
Još vodit djecu na ovo, pa baš moraš bit glup za toga.
Takavi skupovi opravdavaju LGBT skupove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da mi je znati koliko je među njima gay bi ili nekog drugog opredjeljenja, kojeg su opredjeljenja njihova djeca i i kako bi se ponasali kad bi im sin ili kći došli i rekli :mama/tata jansam zaljubljen u samirs ili ja sam Zaljubljena u Anu iz komsiluka”
Musa ti si kreten malo je reći.Nije ti ovo Saudijska Arabija nego BiH idiote.Kupi svoje sledbenike i razguli u arapske zemlje pa tamo siri svoju propagandu.Dočekaće te rasirenih ruku.Usput povedi i onog Adnana Delića.
Svaki musliman ce izaci i biti protivnik neceg loseg sto mu se namece. A ti sarajlijice pametuj kuci i mrzi sve sto je tvoje, n3 mozete majke rodjene da smislite, a pricate o pravima.
Pusti ti ovo imamo mi vece brige nego kad ce drzava da potpise temeljni ugovor sa islamskom zajednicom u BIH 😉
skup akademika
skup ljudi sa kičmom i principima, a ti i takvi ko ti ste samo ljubomorni neradnici
Vidim ja nema odavno duge na nebu, pa jbt koliki derpaš moraš biti da mazneš dugu... VRATITE NAM DUGU !!!
Samo ne razumijem kakve veze ima religija sa ovim, ne vjeruju svi u Boga niti su svi muslimani, kršćani ili šta već. Države koje zabranjuju ljudima da rade šta žele sa svojim životom i tijelom su po meni na putu da postanu diktatorske. Kada im to toliko dotiče religiju, nek ne puštaju djecu da se opijaju po kafanama, nargila barovima. Treba im uvest zakon ko u UAE.
Ne moras vjerovati u boga da bi bio protiv ovoga. Ja odavno nisam musliman, pa to nije promijenilo moj pogled na ovo npr
lgbt izgledna na prvi pogled bezopasno, ali to se jako brzo izbaci iz kontrole do nivoa ako im dadnes ista, moras im dati sve, sto dodje do nivoa da su svi sto nisu u lgbt u drzavi u opasnosti njihovog "cancel culture" i totalnog pranja mozga djeci, neprestano, samo pogledaj ameriku npr. amerika je totalno pod lgbt opresijom, slicno kao sto su crkve palile vjestice
Bosna i jest oduvijek bila zemlja za porodice onako kako Bog zapovijeda.....
Hahaha.Oni će setati ,a ti i tvoje pristalice crknite od muke jer nista niste postigli.Cupajte brade jer nemate kosu .
Ovi su veća opasnost za društvo od onih šarenih.
Najviše vehabija i njihovih pristalica.Nemate leba da jedete ,a protestujete protiv nebitnih stvari.To sto su cene života skočile vas ne interesuje.Imate vi para.Sve bi ja vas motkom preko leđa.Šačica luđaka vas podržava.Takvih kao što ste i vi sami.Smeta vam ljubav,a ne smeta vam sto hodate prljavi i neokupani sa dvije zene i fudbalskim timom dece.Jadni ste takvi.Fuj.
Vidi vjernika, sve sljeglo i glasa za kriminalnu SDA! Ne gotivim povorku, ali kad ove vidim...
Zamislite samo, djevojčica koja ima možda 5-6 godina nosi crtež na kojem je napisano vratite nam dugu. Ovo je čista zloupotreba djece, strašno, a još je strašnije dovoditi djecu na ovakve skupove koja i ne znaju zašto su tu.
Mene samo interesuje koliko ovih sto su dosli, tuku zenu kuci kad dodju? Pitam za jarana...
Najjace mi je sto ispadaju hipokriti prema svojoj religiji. Umjesto da samo okrenu glavu , da se ne ticu ovakvih stvari oni moraju i anti skup napraviti, jos djecu dovoditi na ovakve gluposti eh to je vec Boze Sacuvaj. Pola ovih debila su ili ne edukovani seljaci ili zatupljeni debili.
ne ispadaju oni "hipokriti" nego ti ispadas glup jer nemas pojma o islamu a nesto pricas. u islamu ti je ako vidis zlo pokusaj silom sprijeciti, ako ne mozes onda pokusaj govorom, a ako ni to ne mozes onda je sutnja dovoljna. oni su naravno za drugu opciju jer u bosni prvu ne mogu