Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha provalila djeca foru, zovnes za bombu, nema nastave do kraja dana 😂 nismo jednom to dozivjeli u srednjoj
Ovdje je Sudo iz Vize radio ko prof 😍😂
Ovo je puno vise od djecije zafrkancije, ovo se radi planski da se vidi koliko je policija sposobna, kakvi su kapaciteti, da se policijske sluzbe izmore i da se skrene paznja sa drugih stvari i jos puno, puno toga. I ovo najvjerovatnije rade obavjestajne sluzbe drugih drzava koje zele destabilizirat nasu drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Mene bi bilo stid da sam na mjestu policije! Sta im rade sa ovim bombama, da li je toliko tesko uci u trag?
Dojave putem e-maila. Temp mail servisi u kombinaciji sa VPN-om i javnom WiFi mrezom (npr iz kafića) daju skoro pa nemoguće otkrivanje pocinioca.
pomozi im ti onda
Donijeti zakon po kojem rpditelji tog ucenika koji je zvao moraju platiti kaznu od nekoliko hiljada maraka. Pa da onda vidimo koliko ce se zvati. Dosta vise!
Moja Osnovna škola..tada se zvala “Andrija Rašo”. Odrat’ od kazni ove što zivkaju…
Jednom bi mogao i nikad više, dok se god na ovo gleda kao na neku zajeqanciju, kao društvo smo zaostali...
Treba ovo zakonom rijesiti . Pa za laznu dojavu od 3-6 mjeseci zatvora , plus novcana kazna zbog pregleda
U većini slučajeva ove dojave su lažne, ali na svaku se mora reagovati jer niko ne može preuzeti odgovornost ako nešto stvarno eksplodira. Ove dojave nisu zafrkancija i prave velike probleme, kako uposlenicima tako i roditeljima koji moraju napuštati radna mjesta i doći po djecu. Strožije kazne, ako je maloljetnik pa zareži roditeljima par hiljada, a za punoljetnu osobu i to i kazna zatvora, za stvaranje panike, straha i finansijske gubitke!
Mnogo je ovo dublji problem od same dojave bombe, zašto djeca imaju potrebu da to konstatno rade? Zato što nam je školski sistem užasan a profesori ljudi koji su dosadni i teški sami sebi sa malim platama, pa liječe komplekse na djeci
Ali niko ne priča o tome koliko loš obrazovni sistem mora biti da bi se ovo radilo i koliko djeca moraju mrziti nastavnike i školu
Fino receno.
To se moze vrlo lako rijesiti. Poslat ih kuci i da do ponedeljka napisu sastav od 1000 rijeci na temu “Zastrasivanje”. I tako svaki put. Pa bujrum. Kada budu imali kaznu, nece nikome pasti na um, jer je ovako njima banja.
Ili jos bolje. Svaka dojava povecava se broj lektira i to za sve skole.
da se meni 10 takvih napisat samo da nema nastave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako nešto ima samo KS,zašto netko uznemirava djecu
Tako nešto ima samo KS,zašto netko uznemirava djecu
Tako nešto ima samo KS,zašto netko uznemirava djecu
Treba ovo ignorisati i prestat će.. I ne objavljivat u medijima kao što ovo iz klixa rade
Ne smijes ignorisati. Zakon se mora postovati, ali mogu poceti kaznjavati djecu. U principu je uvijek ista stvar u pitanju. Test iz matematike ili fizike
aaa sto neko jede *ovna sa ovim dojavama