Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo svi ručice gore da vidimo čije su bile u pekmezu :)
...tan :)
Ima li Skake i Sarajlica
u misijoj rupi
a gdje je skaka ???
Zadnja slika najjaca-Fortoo što si to sam 🤣
Nije Traco mogao srediti da Skaka dodje?
Sretan dan nezavisnisti našoj dragoj BiH
Dobro je, nije bilo dernjave dok je svirala himna, kao što su arlaukali pred utakmicu protov Grčke. A mogli ste održat minut šutnje za sve žrtve logora tzv armije bih u Jablanici, danas je 26. godišnjica zatvaranja tog logora. Za 600 Hrvata zvjerski mučenih nitko nije odgovarao, mogli ste o tom koju progovorit kad ste se već sastali.
@terminatortzvarbih Kako su ih mučili ? Puštali im himnu RBiH ?
💚🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦Otadzbino nasa jedina 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💚
Gledaj Franka en de Jure sto se picn'o. Rodi majka
Gledaj Forte što je pružio ruke, Fatihu ne zna proučiti
sve isti , niko iz privatnog sektora, sve debili na grbaci naroda, i kao poseban gost Jure Franko
Ko buba Belu?
Od čega smo mi to bre neovisni?! Visoki predstavnik naređuje, strani sudije sude, ništa nemože proć bez dozvola iz inostranstva, pa vas ja opet pitam od čega smo neovisni? :D :D Slavi se nepostojeći dan.
Pada vlada!
Ne znam što se ovi vllasi bune, Mile pogotovo. Pa da nije bilo ovog datuma i referenduma ne bi bilo ni rs ni Mile govnara....