Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada se najobicnija gripa/prehlada smatra Koronom.
@mrtav jašta da je opasna ali za 0,1% hronici bolesnika... Koliko samo hipohondri na ovom portalu nevjerovatno
Ja, i
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mamicu vam vasu. A mi sto smo kronicni bolesnici a saljemo djecu u skolu!! I cekamo da se zaraze i "ubiju nas". Bez skolske klupe se moze bez roditelja tesko.
Jesi li se vakcinisao?
Podla strategija, idu vam na djecu a vi i dalje blejite!
Šta kažete ministrice na smjenu direktora JU "Djeca Sarajeva" samo zato što nije u koaliciji sa trojkom. Zbog čega ne dozvoljavate raspisivanje konkursa JU? Samo zbog toga što nije "vaša". Trpe djeca, trpe zaposlenici, trpi direktor. Ne mislite li da je to mobing koji je i na sudu dokaziv i protiv djrektora, djece i uposlenika? Je li to način uspjeha trojke gazi sve pred sobom ako nisu "tvoji". Ministrice gori ste i od Bogunićke, ako je to moguće, a Vi potvrđujete da jeste.
slazem se da djeca pokupe virus od roditelja ali sutra ce to djete otici u skolu a tamo niko ne nosi maske osim par ljudi, i to isto djete ce se rukovati sa drugom pa ce on sa jos nekim itd i tako se zarazi citava skola.Moje misljenje je da se treba uvesti online dok se ovo ne smiri. Vi uvijek cekate da se mrvicu smiri i onda saljete djecu u klupe i opet cekate da se situacija pogorsa i sve tako
Mozda nebi bilo lose da konacno dozvolite vakcinisanje mladhih od 18 godina….eto sve stare prdonje su se vakcinisale…. I ministri u vladi KS…
Cekajte da bude 200 umrlih dnevno pa onda uvedite mjere 🙄
Jeste li primjetili vec ucestale smrti od mozdanih udara srednje zivotne dobi. Sto niko ne napise da je glumica Sanja Buric preminula od posljedica vakcine koja nije vakcina IMUNIZACIJE kako lazu.
Eto ti utvrdio od cega je zena umrla.
Čeka se zvaničan izvještaj sa konzilija seoepidemiologa.
Opet ce ova Vlada sve pustiti dok ne bude po dvadeset mrtvih i hiljadu zarazenih
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KRAJNJE JE VRIJEME DA VLADA KS KONACNO DOZVOLI VAKCINISANJE MLADJIH OD 18 GODINA...ETO SVE STARE PRDONJE SU SE VAKCINISALE KAO I VLADA KANTONA I NJIHOVE PORODICE...VALJDA JE DOSAO RED I NA DJECU...KAD IH VEC TJERATE DA MORAJU ICI U SKOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa zar ne rekoše nekad prije djeca se ne mogu zaraziti..
Glup si.
Nikad to nije bilo zvanicno receno. Djeca i mladi samo rjedje umiru. To si ti pogresno cuo druze.
kako koja godina stanje sve komplikovanije i skuplje a djeca nikad gluplja..
Ko još testira djecu ne nasjedajte ne testirajte djecu ako se prehlade
Tebi dijete mozdani da dobije ne bi zvao hitnu; "samo se malo onesvijestilo". Eto toliko si pametan.
SFF i gejc parada 0 zarazenih, sve uredu... Skola djeca uce da budu nesto u zivotu pored ionako propale drzave = 200 zarazenih ahahahahah.... Dabogda vama politicarima djeca nikad skole ne vidjela...
Sta ce neki roditelji puste djecu u skolu bez maske i bez iceg samo da nije kuci, kazem opet "neki" roditelji
PRVO, MNOGO JE VIŠE ZAAŽENE DJECE KAO I NASTAVNOG OSOBLJA JER SU U DIREKTOM KONTAKTU, DOK OVA NE SJEDI NI U SVOM KABINETU. DRUGO, ČEKA SE MNOGO VEĆI BROJ ZARAŽENE DJECE SA NAMJEROM DA IH PELCUJU GENSKIM TRETMANOM.
A KOLIKO ĆE PORODICA, LJUDI U PREVOZU ITD. ZARAZITI DJECA TO SE PRESKAČE. UZROK - POSLJEDICA I LOGIKA NE POSTOJE VIŠE.