Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo da se ministarstvo pozabavi osnovnim obrazovanjem. Tj da djeca koja ne pohadjaju vjeronauku da ne budu ismijavana od strane ucenika i profesora. Da sebprema njima ne ponasa kao prema otpadu drustva. Te da se iz skola izbace vjerski pozdravi na predmetima koji nisu vjeronauka.
to bi bilo logično (za te pozdrave pogotovo), ali šta će ljakse i brđan koji dođe iz pripizzdine, nema to sive materije u tintari da poveže stvari na pravi način (3 minusa u nepune 2 minute su slika takvog stanja)
@Locutus razdrednik na roditeljskom sastanku pozdravlja sa eselamu alejku iako u razredu ima pripadnika drugih religija. Nemam nista protiv religije ali ovo u skolama je bolesno i ide u patogiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
svaka knjiga ce biti iz tri dijela, dvaput sve apsolutno isto napisano i treci put cirilicom.
Ako je ovo nadležnost kantona, ne znam šta su dosad čekali. Ne razumijem da u istoj školi 2 odjeljenja uče iz različitih udžbenika. Ovo treba da se uvede juče!
Zemlje Beneluksa (Belgija, Luksemburg, Holandija) rade po tom sistemu, kod nas dvije susjedne škole ne mogu..
Ubit cete i ovo malo neiskvarenog stanovnistva najruznijom temom u ovoj drzavi. Neeeee!
sarajevskim hahahhahhah nije sarajevo bih... inace sam iz sarajeva, al je ovo ofirno vise
Džabe i taj zakon kada ima profesora koji predaju po udžbenicima odobrenih od strane KS, a prave testove po prijeratnim udžbenicima 😂
"Ja sam sve vrijeme sam bio pod pritiskom roditelja da to usvojimo, a s druge strane sam pod pritiskom izdavačkih kuća da ne smijemo ostaviti izdavače bez primanja. Argumenti su na strani roditelja i djece", kazao je ministar. bem ti zemlju....
stara vijest jedno 5 godina...
Samo nemojte da bude neum u hrvatskoj, kao u proslom udzbeniku
sve dok profesor likovnog predaje matematiku, nema ovdje napretka