Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad cemo mi kod vas?
Masoni...
Prpa ha? Još malo ma ste pa pa
E sad nek se otvoreno kaze ovima ko koci BiH.
http://www.youtube.com/watch?v=yfWmOOLaU14
Za ocekivati je opet neko s.r,a.nj,e zasto bas ovaj datum 11.9 ?
Dovedite vi nama Hose armanda!
Bolje nam je svima bilo u YU Reichu, bili bi dobro i u Dritte Reich nego danas u aljinom rahatluku.
Pozvali smo mi i našeg dragog kolegu po socijaldemokratiji Maršala Dodu na janjetinu al kaže neće moći doći :(
Smiješna mala podrumska vaško, vi komunjare ste ovdje samo slučajno, zar se ne sjećaš?
Svakako bih više volio živjeti u zajednici sa civiliziranim svijetom nego sa Smrdima u nekom novom YU Reichu. Budalo komuništička.
Našao sam promotivne letke još prošlog mjeseca u crkvi Sv. Ante i otad računam da ću ići i na predavanja i na molitvu. Neke od tema su \"Arapski svijet i sloboda\", \"Afrika traži Boga\", \"Živjeti zajedno u različitosti\", \"Žene u religijama\", \"Islamsko-kršćanski dijalog\", \"Potraga za Bogom u gradu ljudi\" itd. Ne vjerujem da će biti baš puno raje jer nema đinđurije ko za SFF nit\' su to neke zgodne srpske pevaljke pa da napune Zetru već samo neki matori masoni, Bildeberzi, Rotschildi i tako to. Ali ipak se nadam da će biti dovoljno nas kojima razlike nisu prepreke, kojima je stalo do vjere i tradicije ali i suživota koji je, čini mi se, više narušen nepoznavanjem naših susjeda nego ranama iz rata.
Ti samo o vitezovima i zmajevima sanjas hahahaha
Ovo je sve zbog gosn. Lagumdžije. Napokon EU ima sa kime da razgovara na nivou BH. Bravo. Vi očito ne razumijete šta znači da vam dodje predjednik Evropske Komisije...
Ekonomska represija i propast Bosne i Hercegovine se nastavlja cim ovakve mrcine dolaze u Sarajevo.
Valabila ja ne došo
Ovo je garant Bakir sredio :):)