Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo sto je Hrvata noćilo to je Covicevih 76 dolazaka
Sta turista da vidi u RS-u?Penzionere po kontejnerima?Pijanog milančeta pored puta sa brljom u ruci?Da prisustvuje svinjokolju?Da ga u restoranu sa prljavim stoljnjacima uslužuje krezavi Dragan?
Politika u RS-u širi toliku pozitivu i stabilnost, da je možeš svrstati u turističko “bolje zaobiđi” i “don’t waste your money” podrucje. A narodu servira priču o otcjepljenju da ima na koga svaliti krivicu za svoj jad.
Oko čega se ova stoka, mislim stoka to su jako plemenite životinje, ova govna raspravljaju. Sve i jedan ovaj grad je grad jedne sjebane državne i ne treba željeti zlo nijednom od gradova. Sada što se ova stoka ne može maketi od devedestih i raspravlja o tome ko je srbin, ko bošnjak, ko hrvat ma nabijte se svi u vulkan zajedno vi odvratni nacionalisti. Pogan koja sa sve tri strane bruji i kao neku mržnju širi.
Ograditi trakom I staviti upozorenje dok se dudukovci ne isele., ha ja.
Znam mnoge koji za vikend dodju iz svabije preko tuzlanskog aeodroma na vikend.... Kažu jeftiniji izlazak u Bosni sa avionom nego izaći u minken u diskoteku kad se ne daj bože još zapijes
I Hrvati dolaze samo zbog seks turizma. Nigdje jeftinije radne snage.
Pa, kakvu je sliku Banja Luka poslala u Decembru - ko ce doci u taj fasizam?
raspada se genocidna
Sarajevo samo ima bolju turističku ponudu od komplet manjeg bosanskog entiteta dobro iko ode kakva je situacija
sta ce ljudi po vukojebinama u rs
glupi novinari, porede januar i decembar i dolaze do nekih zakljucaka. nigdje podatka koliko je u odnosu na januar prosle godine, sto je jedino relevantno
Ovo su laži.
Jao ovih patriota, puna im usta BiH a svrstavaju kad god pročitaju nešto loše o RS....pa zar nije i RS dio te BiH...pa ja ako volim i želim dobro BiH onda moram da želim dobro i RS
(Ras)pad u RS-u i nije nova vijest.
Drvljem i kamenjem na HR, a da ih nema tek bi onda u banani bili. Navija se za "braću " turke i ruse a nigdje ih na mapi.