Peticija protiv Ravnogoraca
0
U RS-u umjesto štandova aktivisti na terenu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Kralja i Otadžbinu,Sloboda ili Smrt
Nemaju vehabije takva prava kakva ti misliš, nemaju ni prijavljenu organizaciju kao ravnogorci. Budi siguran da neće ni oni proći sa svojim sranjima ali neće ni četnici ni ustaše sigurno. Koji se klinac kačite za prošlost i djedove? Kad god negdje zapne izvlačite neke kraljeve , banove i sultane. Hajde da mi neko objasni zadnjih 19 godina i \"opravda\" zločine koji su evidentni koje smo svi vidjeli pod čijom zastavom su izvršeni. pa kad to razjasnimo lako će biti reći jesu li četnici, ustaše i vehabije pozitivci ili ne!!!
Odakle vam ta ideja dolazi ;da Vehabije mogu i imaju sva prava u bih,a drugim narodima se zeli,zabraniti i peticijama osporavati,njihovu volju i zelju da cijene i pstuju svoju vjeru i nacionalnos,viditel da oni vama cak i bosnjacstvo neosporavaju da,vise nema Muslimana,za koje cete najvjerovarnije u nekoj buducnosti isto optuzivati taj isti narod da ,VAS; je on na to prisilio !!! Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
da nije ovih izkompleksiranih srba bosnje bi brzo zaboravile da su ih palili zive, da su majkama dojencad klali i nagonili ih da piju krv rodjene djece. sta su turci napravili od srbadije nije za povjerovati. od nacije napravili dijagnozu. 90% njh podrzavaju zlocine nad bosnjacima (neki javno neki tajno) a pritom se nadaju nekoj boducnosti. izbili su im turci sa osunecenim \"topovima\" mozak.
ooo shit man...opet sam zabooravio zakljucat vrata kad sam poso kuci... :((((
@sr-in Bolje bi ti bilo da cekas dobar urod kupusa, jer ces bez toga umrijeti od gladi.
a sto nema Bijeljine ja bih vam se rado potpisao na ledjima, i malo po glavi dodjite molim vas mi vas sa nestrpljenjem cekamo
@AKADEMIK Ako je pedofilija, incest i terorizam to sto ti guzim mamu, sestru i kumu, onda OK. Necu vise.
JA TRAZIM DA SE ZABRANI ISLAMSKA VJERONAKAZNA SEKTA KOJA PODSTICE PEDOFILIJU, INCEST I TERORIZAM
imate li vi pametnijeg posla...idi radite, placajte porez i pomozite BiH da ojaca !
Ako se ne daj Bože zabrane, tek će onda da se omasovi.
Evo cener da će ih ZABRANIT...;-))
Onda će onaj iz 60min. reći kako je \"50.000 građana BiH\" potpisalo peticiju blablabla U pravodu - Mošnjačke gluposti. Naka se igraju... šta će jadni...
pa ako peticiju potpisuju samo gradjani federacije cemu sve ? pisi propalo, jedino sebe stavljate u poziciju da vas ovi ismijavaju.
Sto ne zabranite mladomuslimane ciji je duhovni otac bio Husein Efendija Djozo vrhovni imam SS Handzar Divizije, jedan od osnivaca Islamskog fakulteta u Sarajevu i osnivac lista \"Preporod\". Covjek je bio velefasista i intimus Hajnriha Himlera, pa danas opet ima ulicu u Sarajevu,skolu u Gorazdu i nikom nista. Mozda zato sto je \"izmislio\" Aliju Izetbegovica, i sto su na procesu protiv mladomuslimana komunisti u stvari njega ganjali a ne Aliju, jer je napao Dervisa Susica koji je opisao zlocine SS Handzar Divizije u \"Parargonu\"? Smrt ga je sprijecila da bude prvooptuzeni a ne Alija (to je rekao Latic)...Nismo Vam mi krivi sto su vam dede bili fasisti, lijecite komplekse na drugi nacin :)))) Sve vi zaboravite sto vam ne odgovara, za psihijatra ste :))))