Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS ukinuta u vanrednoj situaciji?
Uh,kamen je sa srca pao gradonacelniku Bijeljine.Bio mu je vec spreman "povjerenik". Sad moze malo skinuti i oprati onu uniformu civilne zastite.
kako su dosle donacije pogotovo one u novcu tako je vanredna situacija proglasena izvanrednom situacijom
RS nasa otadzbina za vjeke vjekova a balinska pascad mogu samo cmizdrit ko pizde neke sto i jesu
Jes, jes, ko i RSK sto je bila. Kako si ukrao "otadzbinu" tako ces je i izgubiti, bas kao i ona clanica SDA izvrsnog odbora danas sto su joj cetnici ukrali Passata u Sarajevu.
samo cobane znas koja je razlika izmedju RSK i RS? Rs ce postojati zauvjek i bice trn u oku tvojim divljacima iz sda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Načelnik Vlasenice umjesto Bošnjacima povratnicima, pomoć slao u drugu opštinu! Šef Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda Republike Srpske Mujo Hadžiomerović FOTO: Avaz Načelnik Vlasenice umjesto Bošnjacima povratnicima, pomoć slao u drugu opštinu! Šef Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda Republike Srpske Mujo Hadžiomerović ukazao je danas da je načelnik Općine Vlasenica Dragoslav Todorović uputio lokalnu mehanizaciju u Šekoviće, umjesto da bude angažirana na saniranju terena u Vlasenici u kojem se pokrenulo klizište na prostoru u kojem žive bošnjački povratnici. Hadžiomerović je iznio primjer vlaseničkog naselja Cerska, gdje je aktivirano klizište. - Načelnik Općine je, međutim, poslao mašine Šekovićima – rekao je on u izjavi novinarima u Banjoj Luci i naveo da treba pomoći drugima, ali je neshvatljivo da načelnik nije prvo vodio računa o prostoru za koji je zadužen. - Ne mogu da shvatim takav odnos načelnika prema povratnicima Bošnjacima - rekao je Hadžiomerović. U Vlasenici je usljed aktiviranja klizišta stradala Hanifa Čelebić (1944.), a Hadžiomerović ističe da je smatrao da će bar to pokrenuti lokalne funkcionere da se aktiviraju na problemu klizišta u dijelu općine u kojem su povratnici, što se nije desilo.
Trebali bi tuzlanski studenti otici cistiti u Sekovice. :D Dobro, dobro, dobiti ce i par "Noz zica Srebrenica", prije i nakon ciscenja.
Zeljka C & CO-Popuscajte vise s tim poplavama,kod mene dole sve suho!
Ne postoji RS, to je Genocidno osvojen teritorij BiH...sramota je zbog svih pobijenih da to zovemo RS