Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno da je smanjena kad svi RS-ovci kradu po Sarajevu i Federaciji BiH. U RS-u mozes samo traktor ukrast...
I gusle..
hahaaahhahaahahahahahahhaha i jedan i drugi dobar
ŠTA ĆE UKRASTI KOD SRBA, BALVAN ILI TRAKTOR.
nema se vise sta ukrast
Pa ni nemaju više šta krasti heheh
Ma ljeto je sad ,,oni rade sad po moru klepaju dole auta i sve sto im pod ruke padne,,,
Za mafiju ne postoji vjera i nacija,svi saradjuju i svi se vole....a sad se vi prepucavajte ko je od koga sta ukro,mislim da se u seheru najvise krade i najvise kriminala ima..pricajte sta hocete,al ni jedan dan nema a da se ne desi neko ubistvo,pljacka,divljanje itd itd....mene ne zanima ko je sta,pridji na moje imanje,roknucu te
Ljudima predsjednik otvorio aerodrome (Trebinje, Banja Luka, Bijeljina, Doboj) pa se slabo vise i koriste tom starom generacijom prevoznih sredstava (auta, autobusi sl.) A od Bosnjaka jedino Fahro Radoncic moze sa njima posto on vec ima svoj privatni avion.
normalno, kradu kod nas, ne kod svoje kuce
u repulici srbskoj samo kradu hahahahaha hahaha
E po kriminalu, krađama, razbojnistvima niko se sa FBiH nazalost ne moze porediti. Zasto nece da se zaustavi ovaj haos, ne znam.
Evo da ti ja objasnim ukratko. SDA ima biracko tijelo koje gradi preko 20 godina. Tu su prijatelji, komsije, rodjaci. Zamisli sad da ti imas facebook profil na kojem imas 100.000 prijetelja (hipoteticki kazem) i ukucas neko "random" ime sigurno bi ti izbacio da imas bar 3 "mutual friends". Tako funkcionice to i u zivo. Evo primjer: Slucaj Rastoder (za minimalnu robiju od 20 godina zbog ubistva) dobija sicu za robiju jer je tamo neko njegov, mozda babo, amidza .. VALJ'O NEKOME. Kontas sad? :)
@Nadbiskup Razumijem za slucajeve velikih afera u kojima se velika lova vrti, pa i određenih pojedinaca koji su pod kisobranom SDA. Ali ne razumijem za more klosara, koji pljackaju, otimaju, kradu auta i sl. Zasto SDA ne promijeni zakon pa da budu enormne kazne za takve, to ne razumijem. Izgleda kao da im odgovara ovakvo stanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)