Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes jes ahaaa
to smo zavrsili, sad da vidimo kako cemo rijesit sto se zaljevalo agdom iz iste tepsije
Ja sam iz Federacije ali kaze ona stara, rugala se...
@vrlosamtirealan tek za 10 dana cemo vidjeti kakav je problem izazvao otvaranje granice bez karantene i bajram
Oporavljenih je 801 u RS i 927 u FBiH (ukupno 1728), što znači da je danas 114 osoba oporavljeno.
Ode Vaskrs, dodje Bajram
@blablabla2345 sve je ovo dobro. s obzirom da su ukinute gotovo sve mjere.....pitam se koliko je taj virus uopste opasan bio (osim za one koji su vec bolovali od nekoliko bolesti)
Pitanje je i koje posljedice ostavi po one koji su ga imali. Američka vojska šuška o toma da neće regrutovati one koji su bili zaraženi i liječeni. Vjerovatno da ne plaćaju kasnije liječenje. Pa onaj prvi pacijent u Italiji je bio tri sedmice na respiraotru. 38 godina, bivši sportista. Trćao maraton.