Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su neuništivi, tri rata odratovali 😂
volio bih da živim toliko iz samo jednog razloga, da država moli boga da umrem da mi ne moraju plaćati penziju ..
cekaju penziju
Mashallah!
Nevjernici(kafiri) jako dugo žive kako bi nakupili što više grijeha pa da im kazna bude što veća. „ A ti nikako ne misli da Allah ne motri na ono što rade nevjernici ! On im samo pušta do Dana kada će im oči ostati otvorene i kada će žureći uzdignutih glava, netremice gledati; a srca će im prazna biti. “ (Prijevod značenja Ibrahim, 42-43.)
@tiSiPrviPoceo Ja da mrzim ne bi ovo napisao, upravo suprotno volim ljude i želim im dobro i zbog toga ih upozoravam!
@IstinaUvijekPobijedi Ne volis ti nikoga. Ti samo sebe tjesis i bodris. I ne samo ti vec svi dusebrižnici kao ti.Sav smisao vasih zivota je u tome da smrdate kao drugi zive. Okani se mobitela okani se zapadne tehnologije i zivi prema nacelima koja propagiras.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
masalaaa, sta drugo reci neka zive jos 100
Ako niste znali BAJA je serbima produžio život na nekih+7-8 godina,to su njegovi ljudi tvrdili na televiziji,a ovo nam potvrdjuje da je zaista BAJA uspjela produžit životni vijek srba,ne samo penzionerima,vec svakom srbinu
Samo ti Baja produžavaj život Srbima pa ćeš upokojiti Budžet Srpske ! Ili prebaci penzionere u Federaciju !
ako mile to sazna, pobice ih. zamislite koji je to udar na slabašni budzet
mekticu...uhapsi bakira....
ma nisu njihovi prijavili da su umrli,jer podizu penziju i dalje u njihovo ime
Svaka cast. Dajte recept za dug zivot. :)
Sa 30 otišli u penziju, 70 godina parazitira
Željka se skoro hvalila da im je vlada produžila životni vijek,izgleda da nije slagala ovaj put.😀
Mogu sto su rahmetli T I T I N A vakta uzeli kuveta i rahatluka pa to sad korisze ko ratne rezerve.Dudkov skorom svaki dtugi penzioner ili digne ruku na sebe i crkne od neimastine
Ovi hoće neće preseliti dok ne dobiju sto su zaradili. A kolika im je penzija dugo će još...