Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ih stigne i jedna suza siroceta, majke kojoj su ubili dijete....to je materijalizacija one teske kletve...da Bog da vam se sjeme zatrlo
Čemu kletve? Ako ideš tom logikom, od 45-te do 90-te su Muslimani zajedno sa Hrvatima trebali da nestanu. Ne treba dosta trošiti energiju na tvoje „logično shvatanje“, po tvojoj logici je sve i jedan narod na planeti zemlji trebao da nestane, znači cijelo čovječanstvo. Razmisli malo ako imaš čim prije nego se provališ.
zloćo..mani se motiva retardiranih Vlaha, laži i petljavine neće proći nikada više!
Izumiru divlja plemena, ne brinite se, Bosnjaci ce se vratiti na svoja ognjista.
MasaAllah
Stigla ih ona njihova "Bože pravde" ...
Umrlo 15 000 a rodilo se 10 000 i to je minus svega 4% ?Kako računate te procente?
@PradBitt broj rođenih je ispod 9000
U FBIH -7%
Koji primitivizam kod puno komentara, svima će u BiH bit veći natalitet, ali po nekim drugim zemljama kako je krenulo. Dajte ljudi osvijestimo se više i gledajmo naprijed.
Da su bosnje pametne, samo kupovati zemlju gdje je Srba sve manje. Danas sutra, šta je bilo aaaaa sve nase
Topi se genocidna ko sladoled, oplodio vas Duduk.
Treba samo pustiti dodika da vlada jos bar 50 god.nece od njih ostati niko. Isto kao sto albanci na kosovu rade,samo polako,sami ce oni otici
Nisu djeca kriva...krivi su oni sto sebi vile grade i neznaju kud od para...
Bog ne dopusta da se koti genocidni narod
pa niko ne zeli srbina roditi
@blink Hajde ne kaki fasisto...jbt srbin i hrvat i bosnjo, sve ista sranja balkanska...kad cete to prerasti vise...